RM-Valladolid U2.5

KERROIN

2.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjassa ja Italiassa pelataan keskiviikkona muutama ottelu. Nostamme esiin kaksi erilaista vetokohdetta.

Serie A: Lazio-Atalanta (klo 21:45)

Kotijoukkue Lazio lähtee kauteen todella positiivisissa tunnelmissa. Vuosikaudet ”Rooman kakkosjoukkueen” statuksella elänyt Lazio pelasi mahtavan kauden 2019/2020 ja karsiutui Mestarien liigaan yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Simone Inzaghi on tehnyt hienoa työtä joukkueen peräsimessä. Odotamme Laziolta jälleen vahvaa kautta, mutta ennakoimme silti roomalaisille pientä pudotusta noin sijoille 5-6. Sesonki alkoi hienosti 0-2 vierasvoitolla Cagliarista viikko sitten. Lazio oli ottelussa erittäin vahva.

Atalanta on ollut jo pari kautta Serie A:n viihdyttäjä numero yksi. Viime kaudella se pääsi jo viiden pisteen päähän mestaruudesta ja haastoi Juventuksen tosissaan myös keskinäisissä otteluissa. Bergamolaiset tekivät käsittämättömät 98 maalia – parannusta tuli 21 osumaa 2018/2019 kauteen.

Pelivoimaltaan Atalanta on ollut noin vuoden päivät aivan Serie A:n eliittiä. Mestaruuden on estänyt lähinnä turhat pistemenetykset siellä täällä ennakkoon helpoissa otteluissa. Tämä sesonki alkoi Atalantalle tyypilliseen tapaan eli 2-4 -vierasvoitolla Torinosta.

Lazio on laatujoukkue, mutta kaikesta huolimatta selvästi Atalantaa perässä pelivoimaltaan. Vierailija on kiistatta Serie A:n eliittiä juuri nyt ja ansaitsee selkeän suosikkiaseman myös vieraskentällä. Totalseihin ei tällä kertaa kosketa, sillä Lazio ei ole enää viime syksyn kaltainen maalikone.

Betsataan Atalantan voittoa in 2,55 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 44 %. Tasapelin riski Atalantan peleissä on varsin pieni, johtuen korkeasta maaliodotuksesta. Voit silti valita halutessasi turvallisemman Atalanta DNB -pelimuodon.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

La Liga: Real Madrid-Valladolid (klo 22:30)

Real Madrid lähtee kauteen hallitsevan mestarin asemasta parin vuoden tauon jälkeen. Los Galacticos oli etenkin koronabreikin jälkeen omaa luokkaansa ja voitti ennen päätöskierrosta 10 ottelua peräkkäin. Madridilaisten vahvuutena oli jäätävän hyvä puolustus.

Madridilaiset ovat olleet perinteisesti La Ligan eliittijoukkueista heikon, mitä tulee päästettyjen maalien määrään. Viime kaudella Real päästi jopa vähemmän osumia kuin Atletico Madrid. Realin peleissä nähtiin vain 2,50 maalia per ottelu, ja 19/38 tuloksista oli alle 2,5 maalia.

Tämä kausi alkoi 0-0 -tasapelillä Real Sociedadin vieraana, mitä seurasi 2-3 -vierasvoitto Betisistä.

Vierailija Valladolid on pelannut pääsarjassa nyt kaksi kautta peräkkäin. Seuran voisi kuvailla olevan kuin ”La Ligan Sheffield United” tai Burnley. Eli seura on saanut menestystä erittäin vahvan puolustuspelin ja joukkuepelaamisen kautta.

Valladolid oli viime kaudella koko sarjan vähämaalisin joukkue. Sen otteluissa nähtiin vain 1,97 osumaa per ottelu. Sitä edeltävällä kaudella lukema oli 2,18 mikä riitti sijaan 18/20 maalimäärissä mitattuna.

On selvää, että Valladolid lähtee illan otteluun vain yhdellä tavoitteella. Joukkue tulee puolustamaan tiukasti 0-0 -tulosta ja pyrkii turhauttamaan madridilaiset. Vaikka Valladolid joutuisikin 0-1 -tappiolle, se ei varmasti lähde avaamaan peliä vaan toivoo tasoitusta esim. erikoistilanteen kautta.

Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat päättyneet lukemiin 0-1, 1-1, 1-4 ja 2-0 eli vähämaalista on ollut. Tämä trendi jatkuu todennäköisesti keskiviikkona. Betsataan alle 2,5 maalia in 2,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 48 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *