Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Teivossa ravataan kovatasoiset ravikilpailut, helmenä Kriteriumin finaalit. Vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Neljännessä kohteessa Bond Eagle lähtee hakemaan jo kauden kahdeksatta voittoaan. Ori on juossut tälle vuodelle jo peräti 20k rahaa ja noussut rajusti sarjoissaan. Vaikka vastus kovenee kilpailu toisensa jälkeen, on Bond Eagle ottanut voittonsa todella vakuuttavalla tyylillä. Hyvältä lähtöpaikalta se painuu tässäkin mielipaikalleen keulaan ja saa olla kyllä hurja hevonen joka sen ulkopuolelta ohi tulee. Alle 50% suosikkina Bond Eagle on hyvä varma haku.

Toinen varma on viidennen kohteen Evartti. Kun hurja Parvelan Retu jäi pois, on pöytä katettu ravikuninkaalle. Vaikka maili ei ole mieli matka, on Evartti koko kierroksen todennäköisin voittaja.

Avauskohteeseen revitetään seitsemän merkkiä. Paalun selvästi kovimmat ovat Lumi-Rami ja Kuuselan Wiltteri, joista pitää lähteä tässä liikkeelle. 20m pakilta mukaan otetaan kovat Viesmanni ja Harjujen Roomeo(8%). Helmi-Huki on voittanut tällä kaudella jo kuusi kertaa ja viime kerran nelos-sijastakin sille on annettava puhtaat paperit. Hotlinki (6%) voitti edellisen laukattoman starttinsa, eikä kunto varmaan ole kadonnut minnekään. 40m metrin takamatkalta mukaan vielä aina rehdisti maaliin asti punnertava Tähtisekki (6%).

Toisen kohteen Astrum on ihan kelpo varma ainesta, mutta vihjeriviin se saa varmistuksia. Astrum juossee keulassa ja samanlaisena kuin viimeksi Seinäjoella, on siitä kyllä tosi paha tulla ohi. Kiihdytyksessä Lake’s Action pystyy halutessaan vastaamaan Astrumille ja se saakin todennäköisesti nappireissun suosikin takana. Zogo Match on ollut aivan hirvittävän hyvä jo pitkään. 10-rata antaa jonkun verran tasoitusta muille, mutta kyllä Zogo Match siletäkin voittomatsiin kirii, mikäli juoksu ei mene aivan mönkään. Yllättäjänä mukaan vielä Go West Young Man (7%), joka oli viimeksi Seinäjoella ihan hyvä viides. 3. ulkoa ei vaan ollut parempaa sijoitusta saatavissa kovassa lopetuksessa.

Kolmas kohde on Suomenhevosten Kriterium Finaali. Yritetään selvittää tämä kolmella merkillä. Hentun Liisa lähtee suosikkina matkaan hyvältä paikalta. Tamma on vakuuttanut kaikki napaten 12 startista peräti 10 voittoa. Viereltä lähtevä Lipassi on napannut kolme tolppaa putkeen ja yrittää yllättää suosikin kiihdytyksessä. Keulasta silläkin olisi ihan kaikki saumat voittoon. Topin Muisto (9%) on aika unohdettu, kun muistaa millaisia esityksiä se teki kesällä. Parin hieman tasaisemman startin ei pidä antaa hämätä, eiköhän Teemu Okkolin ole saanut Topin Muiston tähän kisaan iskuun, kun tikulla on 46k ykköspalkinto.

Kuudes kohde on lämminveristen Kriterium, jossa voittajaa odottaa peräti 90k palkintorahat. Kohteen ykkösmerkki on huippulahjakkuus, Suomessa vielä voittamaton Corazon Combo. Pekka Korpi on mestari ajoittamaan kuntopiikit suurkilpailuihin ja Pekka hyppää tietysti itse rattaille. Otetaan kaksi varmistusta. Crepe Match (7%) ja Massimo Hoist (19%) näyttivät omissa karsinta voitoissaan todella hyviltä. Massimo Hoistin rattailla Mika Forss luotti selvästi omaansa ja istuskeli lähinnä matkustajana. Crepe Match:in kuljettaja Olli Koivunen kertoili että, ori saa tähän starttiin vetopallot, jenkkikärryt ja kaikki kengät riisutaan. Lähtönopeutta löytyy jo ennestään ja voi hyvinkin olla että Crepe Match nappaa ensimmäiset keulat.

Päätöskohde yritetään selvittää neljällä merkillä. Paalulta lähtevä All Star Mint on elämänsä kunnossa. Voitosta voittoon marssinut ruuna koki Lappeessa pitkästä aikaa tappion, kun se hävisi Alien Hill:ille. Kuolemanpaikkajuoksun jälkeen se saa silti puhtaat paperit. Consalvon voitto on näyttänyt roikkuvan ilmassa jo jonkin aikaa. Seinäjoella sen voittoa jo odoteltiin, mutta siellä se pilasi itselleen harvinaiseen laukkaan jo kiihdytyksessä. Grainfield Aiden menee matkan (3120m) ja alkaa lähenemään huippukuntoaan. Yllättäjänä mukaan Farzad Boko (3%), joka tekee jatkuvasti tosi hyviä juoksuja, mutta voitot tuntuvat kiertävän sitä kerta toisensa jälkeen.

Lähtö1: 3,4,7,8,10,11,16

Lähtö2: 3,4,7,10

Lähtö3: 2,3,5

Lähtö4: 3

Lähtö5: 6

Lähtö6: 2,4,5

Lähtö7: 1,4,5,6, Vihjerivin hinta: 50,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *