yli 10,5 maalia

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Nokian KrP-EräViikingit (klo 18.30)

Nokian KrP kävi kauden alla ottamassa selkäsaunan Classicilta, kun Family hakkasi joukkueen Super Cupissa lukemin 11-3. Sarjakauden näätälauma on kuitenkin aloittanut varsin odotetusti puhtaalla pelillä kun avausottelussa OLS kaatui 4-6 ja sittemmin Welhot taipui Raholan Teurastamolla 6-3 loppulukemin. KrP on onnistunut laajalla rintamalla ja ykköstykit Joona Rantala sekä Henri Johansson ovat kumpainenkin osunueet tolppien väliin vasta kertaalleen. Uusista kasvoista Nico Jonaeson on todella mielenkiintoinen hankinta joskaan allekirjoittanut ei ole lähellekkään yhtä haltioissaan tuplakasista (#88) kuin mitä muu lajiväki tuntuu olevan. Suurimmat kysymysmerkit löytyvät jälleen kerran puolustuspäästä, jossa etenkin nuori Jere Mattila on kasvanut vuosien saatossa todella isoon rooliin. Tolppien välissä kaksikko Tuomala-Kanerva on hyvinkin laadukas liigakentille.

EräViikingit nollasi avauskierroksella Tiikerit mutta lauantaina kyyti oli kylmää Happeen viedessä pisteet Vantaalta tylyin 2-9 loppulukemin. Ennustimme jo kausiennakossammekin ErVille selkeää notkahdusta eikä avausottelut ole vielä näyttäneet mitään merkkejä, että viime kauden huippusuoritus runkosarjassa tulisi toistumaan. Jani Kukkolan johtama ykkösketju on suuressa tulosvastuussa mutta toistaiseksi maajoukkueestakin tutut Mika Moilanen sekä Lauri Kapanen operoivat vielä kiikareilla. Kokeneiden kehäraakkien takana on huima potentiaali esimerkiksi Oliver Sillanpään ja Joonatan Lindholmin muodossa, mutta ”nuorisokaartin” pelatessa yhdessä voi tulos ainakin kärkiseuroja vastaan jäädä melko vaisuksi. Avausottelussa nollat pitänyt Santtu Strandberg oli sivussa kokoonpanosta Happeeta vastaan mutta tarvittaessa Santeri Kainulainen on pätevä backuppi vieraiden maalinsuulle.

Nokia on kotonaan ansaittu suosikki eikä ottelun voittajakertoimet vaadi toimenpiteitä. Sen sijaan katseet suunnataan maalimääriin. KrP on yksi sarjan suurimpia väriläiskiä ja tunnettu todella vauhdikkaasta ja ei niin kontrolloidusta ”näätärockista”, jota se ainakin kotikaukalossaan tulee tänäkin vuonna tarjoilemaan. ErVi on selkeästi organisoidumpi paketti, mutta kyllä fuusioseurakin on peliään viime vuosista pyrkinyt selkeästi muuttamaan aktiivisempaan suuntaan. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa hyvin under-painotteisesti, joka on tiputtanut totals-rajaa markkinoilla normaalia matalemmalle. Odotettavissa on varsin kuuma kamppailu ja kahden erittäin hyvän erikoistilannejoukkueen kohtaamisessa tuskin ylivoimaosumiltakaan täysin vältytään. Viimeisestä kymmenestä keskinäisestä kohtaamisesta (liigassa) peräti kahdeksan on päättynyt yli 10,5 maalin lopputulokseen ja Raholan Teurastamolla kaksikon viimeisen kolmen vuoden otteluista vain yhdessä on jääty alle 10,5 osumaan. Otetaan kantaa sen puolesta, että molempien joukkueiden isot pyssyt heräävät käynnissä olevaan kauteen ja kotimaisen monopolin tarjoama 1,80 hintalappu yli 10,5 maalille napataan pelitositteelle talteen.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *