Cardiff-Reading U2.5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaina käynnistetään tuttuun tapaan Euroopan futissarjat. Tällä kertaa pelikohteeksi valikoituu yksi Championshipin ja yksi Bundesliigan ottelu.

Bundesliiga: Hertha-Schalke (klo 21:30)

Kotijoukkue Hertha lähtee illan otteluun hyvällä fiiliksellä. Jurgen Klinsmannin luotsaama nippu haki viikko sitten yllättävän voiton Wolfsburgin kotiluolasta 1-2. Hertha oli myös onnekas, sillä Wolfsburg olisi ansainnut vähintään 2-1 voiton xG:n valossa.

Berliiniläiset kuuluvat Bundesliigan kalustoon, kun puhutaan alemman keskikastin tasaisista suorittajista. Tämä kausi lähti käyntiin tavallista heikommin, joten seurajohto reagoi tilanteeseen marraskuun lopulla ja vaihtoi päävalmentajaa. Nykyisin ruorissa on siis kokenut kettu Jurgen Klinsmann.

Hertha on pelannut ’Klinsin’ alaisuudessa seitsemän ottelua saldolla 3-2-2.

Vierasjoukkue Schalke kuuluu sen sijaan Bundesliigan ylempään kastiin. Kyseessä on tuttu joukkue monilta vuosilta myös Mestarien liigasta. Viime kausi oli S04:lle katastrofaalinen, mutta joukkue vältti sentään lopulta putoamisen sarjasta.

Päävalmentajaksi nimitettiin viime kesänä hienoa työtä Huddersfieldissa tehnyt David Wagner. Hän on luotsannut kaksi cup-peliä mukaan luettuna Schalkea saldolla 11-6-4. Tappiot ovat vieraissa sarjan kärkijoukkueille sekä kotona Bayern Munchenille.

Schalke on siis selvittänyt kaikki ottelut heikompiaan vastaan ilman tappioitta. Viikko sitten joukkue jäi Bayern Muchenin jalkoihin vieraskentällä, mutta tähän ei kannata reagoida liikaa. Munchenin areenalla on moni kova joukkue saanut turpasaunan.

Hertha on pelivoimaltaan selvästi Schalkea heikompi nippu, eikä nauti erityisen suuresta kotiedusta. Pelaamme Schalken voittoa 2,65 kertoimella ille. Todennäköisyysarvio on tapahtumalle 42%.

Championship: Cardiff-Reading (klo 21:45)

Kotijoukkue Cardiff nähtiin vielä vuosi sitten Valioliigassa, mutta Walesin ylpeys putosi täksi kaudeksi takaisin Championship-tasolle. Moni ennakoi kauden alla seuran kamppailevan jopa suorasta noususta, mutta Cardiffin rahkeet eivät näytä riittävän siihen.

Tiistaina joukkue otti tärkeän kotivoiton WBA:sta maalein 2-1, mutta tämäkin pistepotti tuli vastoin pelitapahtumia. Joukkue on ailahdellut liikaa ja pelannut turhan monta tasapeliä etenkin ennakkoon heikkoja vastustajia vastaan. Tästä kertoo myös saldo 10-12-7.

Vierailija Reading kuuluu perustasoltaan sarjan alempaan keskikastiin. Kausi alkoi todella murheellisesti, mutta lokakuussa suoritettu managerinvaihto on kääntänyt joukkueen kurssin selvästi parempaan. Samalla myös puolustus tiivistyi ja maalimäärät ovat romahtaneet.

Jos Cardiff oli tiistaina onnekas, Reading oli puolestaan epäonninen. Se hävisi Bristolille 0-1, vaikka oli ottelussa niukasti parempi joukkue. Kyseessä oli jo neljäs voitoton ottelu, joiden aikana Reading on saanut aikaan vain kaksi tehtyä maalia.

Peräti 6/7 ja 8/10 Readingin edellisestä otteluista on alle 2,5 maalin tuloksia. Selkeä trendi alkoi viime vuoden lopulla, kun manageri Mark Bowen otti ohjat. Cardiff ei ole myöskään tunnettu maalijuhlistaan etenkään kotikentällä.

Kun ottelu pelataan jo perjantaina, palautumisaikaa jää tiistailta vain kaksi täyttä päivää. Tämä rasitus pudottaa maalimääriä entisestään. Pelataan alle 2,5 maalia in 1,85 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 61%.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *