Happee -2,5

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tiikerit-Happee (klo 17.00)

Tikkurilan Tiikerit on jälleen viime kauden tapaan parantanut peliään nousujohteisesti kauden edetessä ja etenkin viime kalenterivuoden loppupuolella joukkue raapi kasaan todella tärkeitä voittoja. Nyt viimeisestä viidestä ottelusta plakkarissa on kaksi voittoa ja tappiotkin tulivat odotetusti kärkijoukkueista SPV:lle, Oilersille sekä Nokian KrP:lle. Taistelu suorasta säilymisestä on todella tiukka ja näillä näkymin Tiikerit sekä Steelers ratkaisevat keskenään viimeisen karsijanpaikan. Ykköspyssy Joakim Lund oli pitkään poissa pelikentiltä mutta on sittemmin jälleen palannut takaisin tutulle paikalleen. Tällä välin Toni Rintala sekä Christan Remes nappasivat ratkaisijanviittaa harteilleen ja kaksikko miehittää myös joukkueen sisäisen pistepörssin kärkisijoja. Alkukaudesta totaalisesti sekaisin ollutta puolustuspeliä ollaan saatu parempaan jamaan ja suurimmat haasteet ovatkin siirtyneet hyökkäyspäähän. Lundin paluun jälkeen Tiikerit on pitkälti lykänneet palloa nuoren tähden lapaan ja muutenkin joukkueen ratkaisijaosasto on erittäin ohut.

Happee on tosipelien lähestyessä nousemassa todella kovaan vireeseen ja viimeisessä kuudessa ottelussa ainoastaan TPS on osoittatunut sille liian kovaksi palaksi. Eilen Hirvilauma otti tärkeät pisteet SPV:stä 6-5 loppulukemin. Peter Kotilaisella on viime otteluissa pidellyt todellista lentokeliä ja pelipäälle sattuessaan mies on yksi sarjan valovimaisempia yksilöitä. Kotilaisen takana kesken kauden Sveitsistä palannut Jami Manninen on kovan luokan ratkaisija eikä Roni Laasonenkaan uudessa ympäristössä ole ainakaan huonompaan suuntaan edennyt. Puolustuskalusto on paperilla Jonne Junkkarisen sekä Emil Ukkosen johdolla yksi sarjan laadukkaimpia ja tolppien välissä kaksikko Laakso-Hassinen on varsin hyvän tasoinen parivaljakko.

Tiikerit on pelillisesti parantanut otteitaan mutta viime aikaiset tulokset silti hieman mairittelevat joukkuetta ja esimerkiksi Oilers oli maltillisista 7-3 loppulukemista huolimatta todella paljon edellä. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Happee oli tylysti parempi lukemin 10-5 ja on vaikea nähdä, että Tiikerit tänäänkään jyväskylälaisten perässä koko ottelua pysyisi. Innostuessaan Happee voi latoa taululle rumatkin lukemat joten nostetaan peleihin vieraiden vähintään kolmen maalin voitto. n 1,80 kärkikerroin ruksitaan kupongille noin 58% arviota vastaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *