Getafe-Granada O2.5

KERROIN

2.75
0
pv
0
t
0
min
0
s

La Ligan viikkokierros päättyy torstaina kolmeen otteluun. Me hyökkäämme tällä kertaa otteluiden kimppuun totals-vetojen kautta.

Eibar-Villarreal (klo 20:00)

Kotijoukkue Eibar on ollut La Ligan yllättäjä kaudesta toiseen. Pienellä budjetilla operoiva seura on sijoittunut neljä vuotta putkeen sijojen 9-13 välillä. Taas kerran Eibarille ennustettiin ongelmia mm. avainpelaajien poistumisen vuoksi, mutta joukkue välttää todennäköisesti putoamisen.

Eibar pelasi neljä ensimmäistä ottelua saldolla 0-1-3, kunnes joukkue sai voittovaihteen päälle ja pelasi neljä tappiotonta matsia saldolla 2-2-0. Nyt Eibar on taas palautunut maan pinnalle, sillä takana on vierastappio Valladolidille 2-0 ja FC Barcelonalle kotona 0-3.

Kotijoukkueen kohdalla huolestuttaa päästettyjen maalien määrä. Ainoastaan Valencian ja Betisin verkkoon on isketty enemmän osumia. Eibar ei ole pahemmin nollapeleillä juhlinut.

Villarreal oli pelivihjeessämme edellisen kerran viime perjantaina. Tipsasimme silloin ”Keltaisen sukellusveneen” runsaita maalimääriä, ja tuloksena olikin komea 4-1 voitto Alavesin isäntänä.

Kuten La Ligan fanit tietävät, Villarreal oli viime kaudella yksi sarjan pahimmista flopeista. Tänä syksynä joukkue on pelannut aivan eri tasolla. Pieni notkahdus on myös selätetty, sillä joukkue on voittanut kolme edellisestä neljästä pelistään.

Olemme vihjanneet overeita Villarrealin matseihin myös aiemmin, eikä betsimarkkina tunnu vain saavan linjoja kohdalleen. Peräti 8/10 kauden otteluista on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen ja 7/10 otteluista molemmat joukkueet ovat tehneet maaleja.

Villarreal ei ole varsinaisesti ollut mikään vähämaalinen joukkue myöskään aiemmin. Nyt kun peli kulkee, niin verkot venyvät entisestään.

Me otamme taas kantaa maalimääriin Villarrealin ottelussa. Betsataan yli 2,5 maalia in 1,85 kertoimella. Arviomme tapahtumalle peräti 61%.

Myös vierasjoukkueen tasoitusvedot ovat hyvin pelattavia. Emme arvosta Eibaria juuri nyt, ja joukkueen heikko puolustaminen tulee esiin kovakuntoista Villarreal-hyökkäystä vastaan. Vierasjoukkueen DNB 1,85 kertoimella on myös pelin paikka.

Getafe-Granada (klo 22:00)

Torstain myöhäisillassa nähdään Getafen ja Granadan välinen vääntö, joka on tuskin tylsä kamppailu.

Kotijoukkue Getafe oli viime kaudella yksi La Ligan ideoistamme. Tipsasimme Getafea usein etenkin vieraissa ja altavastaajana, minkä lisäksi alle 2,5 -betsit olivat usein ylikertoimisia. Joukkue palkitsi betsarit todella hyvin ja pääsi aivan Mestarien liigan paikkojen kynnykselle.

Getafelta odotettiin tälle kaudella pientä tason laskua. Syksy on alkanut kohtalaisesti saldolla 3-4-3, mutta suuri muutos on nähty joukkueen maalimäärissä.

Kyseessä on ollut parin viime kauden ajan yksi La Ligan parhaiten puolustavimmista ryhmistä. Nyt Getafen reppuun on tehty 1,4 maalia per ottelu, ja sen peleissä on nähty La Ligan 5. eniten maaleja (2,80 kpl). Kauden avauspelin jälkeen, yksikään Getafen ottelu ei ole jäänyt alle kahteen maaliin.

Granada on ollut La Liga -kauden varsinainen kummajainen. Kuka olisi uskonut, että sarjanousijan saldo on 6-2-2 kymmenen kierroksen jälkeen? Granadan yläpuolella on sarjassa vain yksi joukkue, FC Barcelona. Myös Barca joutui taipumaan alkusyksystä Granadan vieraana.

Sarjanousija on ollut yhtä huikea niin kotona kuin vieraissa. Sen kaksi tappiota ovat tulleet laatuseuroille Sevilla ja Real Madrid. Granada on tehnyt viidessä vierasottelussa huikeat 12 maalia, mikä on peräti neljä enemmän kuin seuraavaksi paras joukkue.

Granadan itseluottamus on myös kunnossa Getafen vierailua varten. Takana on kotivoitot Real Betisistä sekä Osasunasta. Kahdeksan edellisen matsin saldo on huikea 6-1-1.

Otamme tässäkin pelissä kantaa maalimääriin. Perusteluita tuli jo mainittua edellä. Tämän lisäksi joukkueiden H2H-tilasto lupaa erittäin maalirikasta ottelua. Granada on tehnyt vähintään kaksi maalia peräti neljällä edellisellä Getafen visiitillään.

Betsaamme ille yli 2,5 maalia 2,75 kertoimella. Kyseessä on todella reipas value, sillä arviomme tapahtumalle on 43%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *