KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Italian Serie A:ssa pelataan tänään yksi rästiottelu. AC Milan kohtaa San Sirolla Genoan, ja tästä ottelusta ei maaleja puutu!

Kotijoukkue Milanin kausi on sujunut hyvin pitkälti alkurankingin mukaisesti. Gennaro Gattuson ryhmä nousisi rästipelin voitolla tasapisteisiin Lazion kanssa sarjan neljännelle sijalle. Nyky-Milanista ei ole Napolin tai Juventuksen haastajaksi, ja joukkue on myös puoli luokkaa Interiä perässä.

Milanilla on takana voitokas viikonloppu. Sampdoria kaatui San Sirolla maalein 3-2, ja Milan oli kyseisessä ottelussa myös selvästi parempi joukkue. Rossoneri sai hieman balsamia haavoihin todella katkeran Milanon derbyn jäljiltä. Joukkue hävisi kaksi kierrosta sitten paikalliskilpailija Interille 90. minuutin osumalla maalivahti Donnarumman haparoinnin seurauksena.

Milan ei saanut kyseisestä ottelusta nollapeliä, eikä Donnarumma ole pitänyt maaliaan puhtaana vielä kertaakaan tällä kaudella. Gattuson ryhmä on tarjonnut faneille maalijuhlia jatkuvalla syötöllä: 10 matsista vain yksi on päättynyt alle kahteen maaliin, joka oli edellä mainittu Milanon derby. Tuossakin pelissä xG oli reilut 2,5 osumaa. Milanin kotiottelut ovat päättyneet tällä kaudella 3-2, 3-1, 2-2 ja 2-1 -tuloksiin. Joukkue on pelannut itse asiassa jo 20 Serie A -matsia yli kolmen maalin keskiarvolla.

Vierailija Genoa on ollut perinteisesti vähämaalinen, mutta trendi on kääntynyt Milanin tavoin tosi overiksi. Kauden maalikeskiarvo on hurjat 3,56 per matsi, ja Milanin tavoin vain yksi ottelu on päätynyt alle kahteen maaliin. Genoa on päästänyt neljässä reissupelissä 11 rysää, ja vastustajat ovat luoneet myös xG:tä Genoan isäntänä noin 2 maalia per matsi.

Genoa on Serie A:n runsasmaalisin joukkue tällä kaudella ja Milan tulee hyvänä kakkosena. Kyse ei ole mistään yhden tai kauden ottelun suonenvedoista, vaan joukkueiden puolustukset puhkotaan viikosta toiseen. Trendi tuskin kääntyy keskiviikkoiltana, ja in tarjous 1,74 yli 2,5 maalille on erinomainen.

Myös Milanin team total yli 1,5 maalia tai BTTS -vedot käyvät hyvin. Genoan 7,50 -tasoiset kertoimet (esim. ) ovat minibetsin arvoisia! Vierasjoukkueen tasoitusvedot (+1 , +1,5 jne.) eivät oikein maistu korkean maaliodotuksen vuoksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!