Pelicans 1X2

KERROIN

1.88
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan keskiviikkona neljä ottelua. Arviomme mukaan SaiPan heikot vierasottelut saavat jatkoa.

Pelicans on ollut HPK:n tavoin pelillisesti vahva lähes koko syksyn. Alkukaudella pahasti haparoinut maalivahti Olkinuora on myös parantanut merkittävästi otteitaan viime aikoina. Pelicansilla onkin tällä hetkellä kaksi vahvaa maalivahtia. Varmoja kotijoukkueen poissaoloja ovat puolustajat Nilsson sekä Manelius.

Pelicansilla on takanaan kolmen ottelun viikko, jonka saldoksi muodostui kaksi voittoa (HIFK, KalPa) sekä jatkoaikatappio Tampereella. Lauantaina Pelicans menetti Ilvesti vastaan kahden maalin johdon ja hävisi jatkoajalla 3-2. Edellisessä kotiottelussaan joukkue esiintyi KalPaa vastaan todella vahvasti ja nappasi pisteet maalein 4-0.

Pelicans tiedostaa varmasti SaiPan selkeän heikkouden, joka on pelin avaaminen. Lahtelaiset tulevat iskemään kovan paineen SaiPan avatessa peliä.

Lappeenrannasta saapuva SaiPa aloittaa kolmen ottelun viikkonsa Lahdesta ja päättää sen lauantaina 70-vuotisjuhlaottelulla IFK:ta vastaan. Lahti on ollut SaiPalle erityisen vaikea paikka pelata. Tästä on hyvä esimerkki kauden aiempi kohtaamien, jonka lappeenrantalaiset hävisivät tylysti 3-0. SaiPa oli kyseisessä ottelussa täysin vailla mahdollisuuksia, vaikka peli säilyikin numeroiden mukaan suht tasaisena.

SaiPa on kärsinyt jo pidemmän aikaa pahoista loukkaantumisista. Sivussa ovat olleet Löfman, Emil Oksanen, Kaksonen ja Radke. Heidän lisäkseen myös Ahti Oksanen on sairastellut. SaiPa on onnistunut saalistamaan selkeästi enemmän pisteitä, mitä peliotteet kaukalossa olisivat maalipaikoilla mitattuna oikeuttaneet.

Pelicansin yliote SaiPasta pitää myös keskiviikon kohtaamisessa. Kertoimet laskusuunnassa, joten vedot syytä jättää sisään jo tänään. Napataan ilta Pelicans kertoimella 1,88 (panossuositus 6/10).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!