Pelivihje,Ravit,Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Toto-75 vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Kolmannessa lähdössä puhutaan Välähdyksen ja Vixuksen kaksintaistelusta. Hyppäämme vahvasti Vixuksen kelkkaan, koska muutenkin erittäin laukkaherkkä Välähdys on arvottu ykkösradalle ja tulee tauolta. Kouvolassa ykkösrata on huono paikka kiihdyttää, koska ensimmäinen kurvi tulee vastaan melko pian ja on erittäin jyrkkä. Vixus pääsee keskeltä rataa laskettelemaan ikään kuin alamäkeen, paljon loivemmin ensimmäiseen kurviin ja vetänee maaliin saakka, mikäli on samanlainen kuin edellisissä starteissaan.

Toinen varma on neljännen kohteen Pertturi. Ykkösrata ei ole melko ravivarmalle Pertturille mahdoton haaste, ja vastus näyttää sopivalta.

Ensimmäisen lähdön suosikki Tuuskanen varmistetaan vierestä lähtevällä Hissun Feeniksillä ja takamatkan kovilla Nuga Rolssilla ja Hulluduunarilla.

Toisen lähdön ykkösmerkki on hurjaan iskuun noussut Effronte Photo. Effronte Photon voiton mahdollisuudet nousivat selvästi ykkösradan Ronzon Facen poisjäännin myötä. Keulapaikka lienee tarjolla. Varmistukseksi otetaan suosikin selkään pääsevä, ja siittä napakkaan kiriin pystyvä Sunbeam. Toinen varmistus on kovaan kuntoon noussut Einstein Sisu, joka saa nappireissun kärjen tuntumassa.

Viides lähtö on Kymenlaakso-ajon finaali, jossa tikulla voittajaa odottaa muhkeat 45 000e. Kaksi erottuu muista. An-Dorra on tulevaisuuden huipputamma. 3-vuotiaana statistiikka näyttä 15 starttia, 8voittoa ja 6kakkostilaa. Consalvo erottuu yhtälailla muista. Karsinnassa vakuuttanut Markku Niemisen ori vaikuttaa parantavan kokoajan ja on elämänsä kunnossa finaaliin.

Kuudennen kohteen suosikki on aiheesta Kitzune G.G., jonka voitto roikkuu ilmassa. Yllättäjistä Memphis Minnie avaa keulaan ja saa suosikin selän eteensä. Elaiza Camton luokka riittää, mutta lähtöpaikka on yön musta. Long Leg Lizzy pystyy hyvänä voittamaan, vaikka silläkin lähtöpaikka on vähän ulkona.

Viimeisessä kohteessa Thai Explosive yrittää paalulta karkuun hurjilta takamatkalaisilta. Avoimen luokan T.Rex ja Com Milton nousevat ykkösmerkeiksi. Suosikki Don Williamsin suosikkiasemaa en allekirjoita alkuunkaan. Voltin vitonen isolle hevoselle on todella ahdas kääntyä. Muutenkin verkkainen lähtijä jää näistä asemista toivottoman kauas kärjestä, ja kierrettevänä on monta huippuhevosta. Jättiyllärinä lapulle Dream Girl 0,9% ja Big Headache 8%.

Lähtö1: 6,7,12,13

Lähtö2: 2,3,9

Lähtö3: 4

Lähtö4: 1

Lähtö5: 5,6

Lähtö6: 2,3,5,6,8

Lähtö7: 1,7,9,11,12,14. Vihjerivin hinta: 36e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *