Luton

KERROIN

5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain perinteinen Vakio 1 sisältää tällä kertaa vain kaksi kohdetta Valioliigasta. Poikkeuksellisella kupongilla on tarjolla todella monta alimerkittyä suosikkivarmaa, joten nyt saat helposti kasaan hyvän rivin myös pienellä budjetilla.

Veikkaus jakaa tässä Vakiossa miljoonan euron juhlapotin, jos täysosumia löytyy vain yksi kappale.

Jokaisen kohteen perässä on 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Burnley-Chelsea (18-26-56)

Burnleyn kausi jatkui maanantaina jälleen yhdellä tappiolla. Clarets pelasi vahvan ottelun Tottenhamia vastaan, mutta hävisi silti 0-1. Toistaiseksi meno on ollut todella nihkeää etenkin hyökkäyspäässä. Chelsea haki arvokkaan pisteen Manchester Unitedin kotiluolasta 0-0 -tasapelillä. Maalille hankittu Ederson on päästänyt tähän asti vain yhden osuman viiteen otteluun. Viikolla nollapelit saivat jatkoa 0-4-vierasvoitolla Krasnodarista. Chelsea on selvä suosikki vieraissakin, ja Vakion peliprosentit ovat kohdallaan. Burnleyn taisteli hyvin myös Tottenhamia vastaan, joten poimitaan vähän yllätysmerkkejä mukaan. Kotijoukkueen venyminen toisi riville paljon arvoa. 1X2.

2: Liverpool-West Ham (66-21-13)

Liverpool ei ole näyttänyt viime kauden veroiselta joukkueelta, mutta Kloppin ryhmä on silti tasapisteissä sarjan piikkipaikalla. Viikolla pistetili sai jatkoa myös Mestarien liigassa 2-0-voitolla Midtjyllandista. Liverpoolin avaus oli reilusti varamiehinen, eikä esitys ollut taaskaan erityisen vakuuttava. West Ham hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan epäonnisesti. Tämän jälkeen Hammers on pelannut neljä matsia tappioitta saldolla 2-2-0. Viikko sitten joukkue taisteli tasurin Manchester Cityä vastaan. Liverpool oli vastaavassa ottelussa huomattavasti suurempi suosikki viime kaudella. Vaikka tasoero on nyt kaventunut, kotivoitto toteutuu vähintään kaksi kertaa kolmesta. Vakiokansa haistelee aivan liikaa yllätystä, joten ykkönen on jäänyt jopa alipelatuksi! Liverpool on siten maistuva varma.

3: Barnsley-Watford (30-32-38)

Kotijoukkue Barnsley sai tiistaina kauan kaipaamansa voiton. QPR kaatui vakuuttavasti 3-0, mihin vaikutti toki vastustajan aikainen punakortti. Tykes on pelannut nyt neljä ottelua ilman tappiota ja kääntänyt selkeästi kurssinsa. Joukkuetta piristää myös viikko sitten tehty managerinvaihto. Watfordin meno on ollut hieman nihkeää koko kauden. Hornets on pelannut erittäin vähämaalisia otteluita, eikä se ole vakuuttanut kentällä. Viikolla Watford lahjoitti avauspisteen myös jumbojoukkue Wycombelle. Ottelun maaliodotus on erittäin matala ja tasapelin todennäköisyys korkea. Ohitetaan tässä kohteessa Watford, ja haetaan riville arvoa nousukuntoisen Barnsleyn menestyksen myötä.

4: Bournemouth-Derby (66-22-12)

Bournemouthin tappioton kausi sai jatkoa viikkokierroksella Bristol Cityn isäntänä. Cherries nappasi ansaitun 1-0-voiton ja säilytti sarjan kakkospaikan hallussaan. Valioliigasta pudonnut joukkue on ollut alusta asti yksi nousijasuosikeista, kuten olemme aiemminkin kirjoittaneet. Derbyn kausi etenee päin vastaiseen suuntaan. Rams on sentään napannut kelvolliset tasapelit Cardiffia ja Nottinghamia vastaan. Todennäköisesti Derby nousee vielä kauden mittaan keskikastiin, mutta tästä pelistä uusi tuleminen tuskin alkaa. Bournemouth on monta luokkaa vahvempi ja voittaa ottelun kaksi kertaa kolmesta. Vain 54 % pelattu ykkönen on loistava varmaidea.

5: Millwall-Huddersfield (52-29-19)

Millwall lähtee lauantain otteluun erinomaisesta asetelmasta. Lions kaatoi viikolla Prestonin vakuuttavan esityksen jälkeen 0-2, mikä oli kolmas voitto neljään otteluun. Ainoa tasapeli tässä sarjassa oli myös Millwallin hallintaa, mutta joukkue ei saanut ansaittua voittomaalia Barnsleyn isäntänä. Huddersfieldin hyvä vire näyttää sen sijaan kuihtuneen – Terriers on hävinnyt kaksi edellistä ottelua. Viikolla tuli turpiin Birminghamilta myöhäisellä maalilla 1-2, mitä edelsi 1-2-kotitappio Prestonille. Huddersfield oli myös xG:n valossa selkeästi heikompi nippu näissä otteluissa. Millwall on vahvassa iskussa ja parempi joukkue. Kotivoitto toteutuu näin ollen yli 50 % todennäköisyydellä. Vakiokansa luottaa ykköseen vain 45 % verran, joten tarjolla on jälleen alipelattu suosikkivarma.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

6: Swansea-Blackburn (50-27-23)

Swansean erinomainen kausi sai jatkoa viikolla Stoken isäntänä. Walesilaisryhmä otti vakuuttavan 2-0-voiton ja sementoi paikkaansa kuuden joukossa entisestään. Joukkue on hävinnyt vain Huddersfieldille 4. kierroksella 1-2, ja tuossakin ottelussa Swans oli selvästi vahvempi joukkue. Blackburn sai 2-4-selkäsaunan sarjakärki Readingin käsittelyssä. Rovers on napannut muutamia vakuuttavia voittoja, joiden seurana on pari ikävää tappiota. Joukkueen peliesitykset heittelevät varsin paljon viikosta toiseen, ja takana on nyt kolme tappiota neljään otteluun. On vaikea nähdä, miten Swansea olisi tässä ottelussa alle 50 prosentin suosikki. Vakiokansa hakee jostain syystä yllätystä aivan liikaa. Swansean pelikannatus on peräti 10 prosenttiyksikköä alle meidän arviomme. Jatketaan siis suosikkivarmojen parissa.

7: Luton-Brentford (31-30-39)

Kotijoukkue Lutonin kausi on sujunut toistaiseksi erinomaisesti. Hatters säilyi sensaatiomaisesti sarjassa viime kauden lopun kirin ansiosta, ja nyt joukkue on taas kympin sakissa. Manageri Nathan Jones on tehnyt huikeaa duunia pienillä resursseilla. Brentford on taas kerran yksi nousijasuosikeista, mutta lontoolaisten peli ei vakuuta. Takana on tasapeli Norwichia vastaan ja tappio Stoken vieraana. Brentfordin otteet ovat muutenkin ailahdelleet kovasti alkukauden mittaan. Ottelusta on luvassa tiukka ja vähämaalinen vääntö, jossa Brentford ansaitsee pienen suosikkiaseman. Hyvät ohipeli-ideat ovat kortilla tällä viikolla, joten haetaan tässä taas kupongille arvoa ohittamalla yliarvostettu Brentford. 1X.

8: Stoke-Rotherham (60-24-16)

Stoken kausi on alkanut selvästi kahta edellistä sesonkia paremmin. Viikolla tuli kuitenkin lunta tupaan, sillä Stoke jäi pahasti Swansean jalkoihin ja hävisi vieraissa 0-2. Tätä ennen joukkue pelasi viisi ottelua tappiotta saldolla 3-2-0. Ei siis reagoida liikaa yhteen tulokseen. Rotherham on yksi sarjanousijoista, jolta odotetaan vaikeaa kautta. Millers sai vihdoin onnistumisen, kun Sheffield Weds kaatui keskiviikkona 3-0. Kyseessä oli ensimmäinen voitto peräti seitsemään otteluun. Stoke on monta luokkaa laadukkaampi nippu ja taatusti sisuuntunut heikon viikkopelin jälkeen. Kotivoitolle voidaan kellottaa 60 prosentin todennäköisyys. Vakiossa Stoke on jostain syystä aliarvostettu, joten tarjolla on jälleen maistuva ja usein osuva suosikkivarma!

9: Middlesbrough-Nottingham (37-30-33)

Middlesbrough oli yksi viime kauden suurimpia alisuorittajia. Tämäkin syksy alkoi tappiolla, mutta Boro on pelannut avauskierroksen jälkeen jo seitsemän peliä ilman yhtään selkäsaunaa. Viikolla joukkue kaatoi Coventryn vakuuttavalla esityksellä. Nottingham on puolestaan tämän kauden suurin alisuorittaja. Forest vaihtoi myös lokakuun alussa manageria, mutta Chris Hughton ei ole vielä saanut seuraa uuteen lentoon. Viikolla Nottingham sentään nousi alivoimallakin pistejakoon Lutonin vieraana. Nottinghamilla on potentiaalia hurjasti parempaan, eikä Boro ole ottelussa kuin marginaalinen suosikki. Lähdetään Vakiossa siis ohituskaistalle hieman ylimerkityn Boron osalta. X2.

10: QPR-Cardiff (33-29-38)

QPR on ollut pari kautta Championshipin positiivinen yllättäjä. Nyt lontoolaisilla on kuitenkin vaikeaa, sillä takana on jo seitsemän matsia ilman voittoa. Avauskierroksen voitto Nottinghamista on toistaiseksi kauden ainoa. Cardiff kuuluu tasoltaan kympin sakkiin, mutta joukkueen riesana ovat taas lukuisat tasapelit (2-4-2). Viikolla walesilaiset jakoivat pisteet Derbyn vieraana maalein 1-1. Cardiff on pari luokkaa vahvempi joukkue pelivoimaltaan ja marginaalinen vierassuosikki. Peliprosentit ovat vihjeen tekohetkellä lähes tasan kaikille merkeille, eikä tästä kohteesta kyllä suurempia ideoita. Merkitään suosiolla 1X2.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

11: Wycombe-Sheffield Weds (29-28-43)

Nousijajoukkue Wycomben kausi on ollut äärimmäisen haastava. Wanderers hävisi peräti seitsemän ensimmäistä ottelua, kunnes pistetili aukesi vihdoin Watfordin isäntänä tällä viikolla. Wycombe on esiintynyt paikoin ihan kelvollisesti, mutta suurin osa tappioista on kyllä täysin ansaittuja. Sheffield Weds lähti kauteen 12 pisteen takamatkalta, minkä vuoksi Owls on vielä Wycomben alapuolella sarjassa. Joukkue on pelannut lähtökohtiin nähden hyvin, mutta nyt tappioputki uhkaa. Weds hävisi viikolla jo kolmannen ottelunsa putkeen. Wycombe sai varmasti paljon virtaa kauden avauspisteestään. Nyt joukkueessa on positiivista fiilistä kauden tärkeimmän kotiottelun alla. Haetaan tässä kohtaa ylläriä, mutta ei kuitenkaan ohiteta täysin vierasvoittoa (voit tehdä sen, jos haluat säästää kupongin hinnassa). Merkitään kohde 11 siis umpeen. 1X2. Tähän pitäisi olla varaa, sillä tarjolla on niin paljon hyviä varmoja.

12: Preston-Birmingham (51-29-20)

Preston on tuttu näky Championshipissa sijojen 6-12 välimaastossa. PNE on tälläkin kaudella näillä haivenilla, mutta viikkopelin tappio Millwallille pudotti joukkueen ainakin hetkeksi sijalle 13. Kivikovana kotijoukkueena tunnettu PNE on hävinnyt kummallisesti kaikki neljä kotimatsiaan ja kerännyt vieraissa saldon 3-1-0. Birmingham nousi monta sijaa viikolla, kun joukkue nappasi tärkeän voiton Huddersfieldista 90. minuutin osumalla. Brummies on tälläkin kaudella alemman keskikastin joukkue, joten putoamiskamppailu tullee taas tutuksi. Preston on pari luokkaa vahvempi nippu ja voittaa ottelun ainakin kerran kahdesta. Vakiokansa on suotta ylireagoinut Prestonin outoon kotisaldoon, joka alkaa kyllä ajan myötä korjaantua. Luotetaan alipelattuun kotivoittoon ja merkitään kohteeseen ykkönen.

13: MK Dons-AFC Wimbledon (47-28-25)

Kotijoukkue MK Donsin kausi on sujunut toistaiseksi alakanttiin. Viikolla MKD sai kuitenkin tärkeän voiton, kun Wigan kaatui kotona tyylikkäästi maalein 2-0. Vierasjoukkue AFC Wimbledon lähti syksyyn yhtenä putoajankandidaateista. Toistaiseksi seura on yllättänyt asiantuntijat, sillä se keikkuu yhä sarjan keskikastissa. Viikkokierroksella joukkue kaatoi Blackpoolin 1-0, tosin vieraiden kaksi punaista korttia auttoivat paljon asiaan. MK Dons on sarjataulukosta huolimatta yhä pelivoimaltaan vahvempi nippu. Ykkönen on saanut Vakiossa aavistuksen liian pienen kannatuksen, joten hypätään kotijoukkueen kelkkaan päätöskohteessa. Kyseessä on yksi lukuisista alipelatuista suosikkivarmoista.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi MK Dons olisi pelattava, jos saat kotivoitolle yli 2,13 (=100/47) kertoimen.

Seuraavat kohteet ovat pelikelpoisia in listoilta: Luton @ 5,00 (31 %), Bournemouth @ 1,65 (66 %), Swansea @ 2,35 (50 %).

Vakio 1

Parhaat varmat: 2:1 Liverpool, 4:1 Bournemouth, 6:1 Swansea

Parhaat ohipelit: 3:1X ohi Watford, 7:1X ohi Brentford, 9:X2 ohi Middlesbro

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *