LFC-WHUFC O3.5

KERROIN

2.06
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan lokakuun viimeisenä päivänä vain kolme ottelua. Onneksi tarjolla on silti pari maistuvaa pelivalintaa totalsien puolelta.

Liverpool-West Ham (klo 19:30)

Kotijoukkue Liverpoolin kausi ei ole ollut missään nimessä edeltävän tasoinen. Kloppin miehistö on ollut normaalia haavoittuvaisempi ja epävarmempi, mikä näkyy mm. päästettyjen maalien sarakkeessa. Tästä huolimatta, Liverpool on sarjan piikkipaikalla yhdessä Evertonin kanssa.

Liverpoolilla on takana kaksi kotivoittoa. Mestarien liigassa kaatui Midtjylland 2-0 nihkeän ottelun jälkeen ja viikko sitten Sheffield United 2-1. Kaikki kauden Valioliigaottelut ovat olleet yli 2,5 maalin tuloksia pl. Chelsea-voitto (0-2), mutta tuossakin ottelussa vastustaja missasi rangaistuspotkun.

Poolin verkkoon on tehty jo hurjat 14 maalia, joista puolet tuli murskatappiossa Aston Villaa vastaan (2-7). Takalinjoilla on yhä suuri aukko, sillä jäätävän kova toppari Van Dijk on pitkään sivussa loukkaantumisten vuoksi.

West Hamin kausi alkoi kahdella epäonnisella tappiolla Newcastlea ja Arsenalia vastaan. Hammers on sittemmin sisuuntunut ja pelannut neljä tappiotonta ottelua saldolla 2-2-0. Viikko sitten joukkue naarasi kotona jopa tasapelin Manchester Cityä vastaan.

West Ham on perinteisesti runsasmaalinen joukkue. Tämän kauden keskiarvo on 3,33 maalia per ottelu, ja lukema voisi olla selvästi suurempikin. Etenkin Hammers on missannut kauden mittaan lukuisia hyviä maalipaikkoja.

Näiden joukkueiden kohtaamiset ovat olleet viime vuosina erittäin runsasmaalisia. Peräti 6/8 edellisestä ottelusta on päättynyt yli 3,5 maalin tuloksiin. Maaliodotus on taas hyvin korkealla, etenkin, kun Liverpoolin puolustus on normaalia haavoittuvaisempi.

Betsataan yli 3,5 maalia in 2,06 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 57 %, joten kertoimissa on mukavasti ilmaa. Rohkeimmat voivat hakea myös 4,0 tai 4,5 linjaa sekä korkeampaa kerrointa!

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Sheffield United-Manchester City (klo 19:30)

Kotijoukkue Sheffield United nousi Valioliigaan vuosi sitten pitkän tauon jälkeen. Blades sijoitettiin yhdeksi putoajakandidaateista, mutta joukkue oli kauden suurin yllättäjä ja kiinni eurocup-paikoissa. Nyt Unitedilla on edessään nousijajoukkueen toinen kausi, joka on perinteisesti se kaikista vaikein.

Tämä vanha totuus näkyy myös sarjataulukossa; Blades on jaetulla jumbosijalla yhdessä Burnleyn sekä Fulhamin kanssa. Joukkueen alamäki alkoi jo viime kauden päätöskierroksilla, joten edellisestä voitosta on kulunut pitkä aika.

Sheffield United luottaa yhä tiukkaan puolustuspeliin. Vain viisi joukkuetta on päästänyt vähemmän maaleja tämän kauden Valioliigassa. Marginaalit eivät ole enää joukkueen puolella, minkä lisäksi hyökkäyspää on epäonnistunut pahasti.

Vierailija Manchester City lähti kauteen suurimpana mestarisuosikkina. Guardiolan ryhmä oli edelliskaudella epäonninen, ja moni analyytikko ennakoi kurssin kääntyvän. Toisin on kuitenkin käynyt.

City ei ole varsinaisesti vakuuttanut missään vaiheessa kautta. Joukkue hävisi lisäksi toisella kierroksella Leicesterille maalein 2-5, mikä toi esiin paljon ongelmia etenkin puolustuspäässä. Neljän edellisen liigamatsin saldona on vain yksi nihkeä voitto.

Ottelun maaliodotus jää mielestämme selvästi vedonlyöntimarkkinan arviota alemmaksi. Vaikka City saa De Bruynen takaisin, ei vieraiden urakka helpotu oleellisesti. Hyökkäyspäässä on myös iso aukko, sillä Gabriel Jesus ja Sergio Aguero ovat molemmat sivussa.

Viime kauden kohtaamiset päättyivät Cityn voittoon 1-0 & 2-0 – odotamme vastaavia lukemia myös lauantai-illan ottelusta. Betsataan aasialainen alle 3,0 maalia in 2,10 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %. Voit myös betsata U2,5 tai U3,5 maalia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *