Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vuoden 2022 päättävä Vermon kieroos pelataan kolmella varmalla. Avauskohteen All Star Mint oli aivan ylivoimainen keskiviikkona Vermossa, kierrosta pidemmällä matkalla. Kanuuna kunnossa pitkään ollut ruuna on voittanut tänä vuonna jo peräti 16 kertaa. Vaikka lyhyempi matka ei varsinaisesti ole hevoselle etu, on All Star Mint hyvältä lähtöpaikalta erittäin lähellä voittoa nytkin. Toinen varma on viidennen kohteen huippulahjakas Arctic Crown. Pekka Korven ajokki saa 20m eteen pahimpiin kilpakumppaneihin nähden. Koska huippulahjakas hevonen on jäänyt vain 35% pelatuksi, ei sitä tee mieli varmistella. Kolmas varma on kuudennen kohteen Pauhis. Tällä kaudella ryminällä kylmäveri eliittiin noussut Pauhis on mainiosti tässä sarjassa sisällä ja on voittanut tätä kovempiakin tehtäviä.

Kakkoskohde pelataan seitsemällä merkillä. Myrskypoju on ravilla marssinut syksystä saakka voitosta voittoon. Ennen joulua Vermossa se oli oikein vakuuttava voittaja keulasta, jonne se pääsee nytkin. Mette-Marit on pysynyt ravilla kaksi edellistään ja voittanut molemmat. Satasen Onnin kapasiteetti riittää, mikäli se pysyy ravilla. Juoksuradalta se voi päästä nopeasti lähelle kärkeä. Viulan Voitto (5%) on ollut oikein hyvä viimeisisään ja kuuluu vähän pelattuna kupongille. Siirin Farssi on jatkuvasti kärkitaistoissa mukana ja näkyy taulussa voittojakin. Sinkun Cunkku voi ravatessaan kiertää vaikka koko porukan pitkältä pakiltakin. Mukaan vielä täysin unohdettu Franshelmi (3%).

Kolmannessa kohteessa Suvionni ja Rannan Pomo jakavat lähes 90% pelistä. Jommankumman voitto on toki todennäköinen, mutta otetaan pari potin räjäyttäjää vihjeriville. Pirttilän Olga menee matkan ja sijoittuu jatkuvasti kärkipäähän. Nyt sitä on pelattu vain 1% ja se voi hyvinkin olla takasuoralla esimerkiksi Suvionnin etupuolella. Villivisa(4%) saa lähteä perusmatkalta rauhassa ja saa Ranna Pomon selän eteensä.

Neljännen kohteen Hertus on äitynyt hurjaan kuntoon. Ranskalainen voimanpesä hakee jo viidettä tolppaa putkeen. Jakob K.Boko antaa hieman tasoitusta lähtöpaikan takia, mutta ei se ihan mahdoton ole. Mr Reddington oli Seinäjoella oikein vakuuttava voittaja pitkällä kirillä. Nu Del (10%) saa nappireissun kärkipäässä ja sekin osaa voittaa.

Päätöskohde on 4 kilometrin matka, jossa voimia punnitaan. Pelataan lähtö 6 merkillä. Hierro Boko on hienoinen suosikki viime näyttöjen perusteella. Kierrettävää ei ole älyttömästi, mutta vastassa on kyllä hyviä ja vahvoja menijöitä. Ashley Face voitti jättiyllättäjänä Teivossa ja jyrää voimillaan korkealle tässäkin. Viereltä lähtevä Morris(9%) on voittanut sekin kovia tehtäviä ja nauttii matkasta. Hazelhen Hermes(8%) ja Sahara Sandstorm tulevat aina rehdisti maaliin saakka. Mukaan vielä Time Match, joka voitti 3100m Vermossa Joulukuun puolivälissä.

Lähtö1: 2

Lähtö2: 1,2,7,8,11,14,15

Lähtö3: 1,3,11,15

Lähtö4: 1,5,8,10

Lähtö5: 6

Lähtö6: 7

Lähtö7: 5,6,7,8,9,10 Vihjerivin hinta: 33.60e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *