Inter-Lazio U2.5

KERROIN

1.86
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liverpool (1X2)

Valencia +0.5

Olemme poimineet tuttuun tapaan kolme hyvää pelikohdetta sunnuntain futistarjonnasta. Yksi betsi Valioliigasta, yksi Espanjasta ja yksi Italista.

La Liga: Sevilla-Valencia (klo 16:15)

La Ligan mielenkiintoisin matsi pelataan ehdottomasti Sevillassa, jossa vastakkain ovat kaksi Mestarien liigan paikoille pyrkivää joukkuetta.

Sevilla on sarjassa kuudentena, mikä on paha pettymys odotuksiin nähden. Viime kausi meni jo pipariksi, ja syksyllä seura piti pitkään jopa sarjan piikkipaikkaa hallussaan. Talven edetessä Sevilla on kuitenkin hyytynyt pahasti ja ajautunut helmi-maaliskuussa myös tappioputkeen.

Tämä oli liikaa seurajohdolle, ja päävalmentaja Pablo Machín sai kenkää 15. maaliskuuta. Tilalle otettiin todella kokenut Joaquín Caparrós, joka on valmentanut jo 80-luvulta lähtien. Sevilla haki Caparrosin avauspelissä voiton Espanyolin vieraana maalein 0-1.

Vierasjoukkue Valencian kausi on mennyt pilalle vieläkin pahemmin. Täysin katastrofaalisesta syksystä huolimatta päävalmentaja Marcelino on saanut pitää duuninsa, ja Valencia on noussut talven edetessä jo 7. sijalle. Vain liigakärki Barcelona on hävinnyt vähemmän otteluita.

Valencia ei ole hävinnyt seitsemään otteluun, mutta tasureita on peräti viisi kappaletta (2-5-0). Tämä on ollut joukkueen meininki enemmän tai vähemmän koko kauden ajan. Sevillan ja Valencian aiempi kohtaaminen päättyi myös vähemmän yllättäen 1-1.

Vedonlyöntimarkkina arvostaa Sevillaa tällä hetkellä turhan korkealle. Tasurikone Valencia on todella vaikea voitettava, mistä kertoo myös joukkueen saldo: vain 4 tappiota 30 ottelussa. Todennäköisyys viidennelle tappiolle ei ole korkea, sillä tasapelin riski on jälleen valtavan suuri.

Peleihin kelpaakin hienosti Valencialle tarjottu +0,5 maalin tasoitus in 1,78 kertoimella. Ottelusta voidaan odottaa myös hyvin vähämaalista, ja tasoitusvedon lisäksi alle 2,5 maalia kertoimella 2,02 on erinomainen valinta.

Valioliiga: Liverpool-Tottenham (klo 17:30)

Sunnuntain huippuotteluna nähdään Valioliigan kärkijoukkueiden kohtaaminen. Matsia olisi voitu pitää hetki sitten vielä mestaruuskamppailuna, mutta vierasjoukkue Tottenham putosi ennen maaottelutaukoa toden teolla Cityn ja Liverpoolin kelkasta.

Spurs roikkui hämmästyttävän pitkään kärkikaksikon perässä johtuen lähinnä todella pienestä tasapelien määrästä. Viime kierroksilla on tullut lunta tupaan sen verran, että mestaruushaaveet voidaan unohtaa. Tottenham on hävinnyt Burnleyn, Chelsean ja Southamptonin vieraana pelaten lisäksi kotitasapelin Arsenalin kanssa.

Ainoa positiivinen asia on jatkoonpääsy Mestarien liigassa, mistä tulee varmasti joukkueen fokus loppukauden ajaksi.

Liverpool on yhä tiukasti mestaruuskamppailussa, mutta piikkipaikka ei ole enää joukkueen omissa käsissä. LFC hukkasi mukavan johdon Cityyn nähden pelattuaan liian monta tasapeliä. Joukkue on hävinnyt edelleen vain yhden ainoan ottelun, ja sekin tuli Cityä vastaan vieraissa.

Valioliigan lisäksi Kloppien miehistöllä riittää vielä pelattavaa Euroopassa. LFC pudotti kovan Bayern Munchenin komeasti jatkosta Mestarien liigan edellisellä kierroksella. Parin viikon päästä se etenee todennäköisesti neljän sakkiin Portoa vastaan.

Liverpoolin ja Tottenhamin välinen tasoero on revennyt viime viikkoina entisestään. Jurgen Kloppin miehistö voitti myös aiemman kohtaamisen Lontoossa maalein 1-2 ollen selvästi vahvempi joukkue.

Kotivoitto toteutuu tämän hetken lähtökohdista noin kaksi kertaa kolmesta, joten in 1,65 riittää oikein hyvin peleihin. Voit myös napata aasialaisen -1.0 tasoituksen Betseriltä 2,04 kertoimella.

Serie A: Inter-Lazio (klo 21:45)

Serie A:n kierros huipentuu myöhään sunnuntaina Interin ja Lazion kohtaamiseen, jonka panoksena on paikka Mestarien liigaan.

Kotijoukkue Inter on sarjan kolmossijalla, mikä on sen materiaaliin nähden jokseenkin maksimisuoritus. Milanolaiset lähtivät maaottelutauolle hienoissa fiiliksissä, kun joukkue kaatoi Milanin kuumassa paikallispelissä 2-3.

Kyseessä oli harvinainen runsasmaalinen matsi, sillä Inter on kunnostautunut pitkin kautta yhtenä sarjan vähämaalisimmista joukkueista. Viime aikoina maaliverkot ovat alkaneet venyä hieman enemmän vieraissa, mutta kotona on nähty taas tuttu Inter.

Peräti 6/7 edellisestä kotimatsista on alle 2,5 maalin tuloksia ja Inter on pitänyt 8/10 viimeisestä kotipelistään nollat. Nyt sivussa on 6 maalia tehnyt kärki Lautaro Martinez. Nähtäväksi jää, palaako paras maalintekijä Mauro Icardi avaukseen.

Lazio oli viime kauden ilopilleri ja pelasi todella runsasmaalisia matseja alusta loppuun. Tällä kaudella maalimäärät ovat normalisoituneet, ja Simone Inzaghin valmentama nippu on enää sarjan keskikastia.

Roomalaiset ovat hävinneet vain yhden edellisestä kuudesta liigapelistä. Lazio on ollut kotona hieman runsasmaalisempi, mutta vieraissa hyvin vähämaalinen koko kauden: peräti 7/9 edellisestä vieraspelistä on alle 2,5 maalin tuloksia.

Ottelu on Laziolle elintärkeä, jos seura aikoo vielä punnertaa Mestarien liigan paikoille. Sen on pidettävä Inter maaleitta, ja Lazio lähteekin varmasti hyvin defensiivisellä formaatiolla. Maaliodotus jää hyvin matalaksi, joten n 1,86 kerroin alle 2,5 maalin tulokselle maistuu erinomaisen hyvin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!