Dortmund -1.5

KERROIN

1.95
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua. Löysimme molemmista vähintään kelvollisen pelikohteen.

Mönchengladbach-Union Berlin (16:30)

Kotijoukkue Gladbach lähtee sunnuntain otteluun mietteliäänä. Takana on tuloksellisesti heikko viikko, eikä Gladbach esiintynyt hyvin edes kentällä. Joukkue jäi Leverkusenin jalkoihin 1-3 viikko sitten ja pelasi 0-0 tasapelin heikon Bremenin kanssa tiistaina.

Mönchengladbach taistelee takaiskuista huolimatta yhä Mestarien liigan paikasta. Se on Leverkusenin kanssa tasapistein nelossijalla ja pitää CL-paikkaa hallussaan paremman maalieron turvin. Uusiin lipsahduksiin ei kuitenkaan ole varaa.

Union Berlin on kauden sarjanousija. Pieni pääkaupungin seura on pärjännyt toistaiseksi yli odotusten, sillä joukkueelle ei tarjottu juuri mahdollisuuksia ennen kauden alkua. Viime viikkojen vire alkaa kuitenkin huolestuttaa.

Union pelasi keskiviikkona huipputärkeän ottelun Mainzia vastaan, mutta jäi kotonaan 1-1 -tasapeliin. Iso miinus oli jo 41. minuutilla saatu ulosajo. Viikko sitten joukkue jäi puolestaan Herthan lanan alle peräti maalein 4-0.

Gladbach on ollut koko alkuvuoden varsin runsasmaalinen joukkue. Viikon Bremen-tasapeli oli selkeä poikkeus trendiin, sillä peräti 8/10 edellisestä Bundesliigan matsista on vähintään kolmen maalin tuloksia.

Peräti 9/11 Union Berlinin edellisestä vieraspelistä on vähintään kolmen maalin lopputuloksia. Joukkueen maaliverkkoja on venytetty reissumatseissa useaan kertaan, kuten myös Hertha-ottelu osoitti.

Gladbachin viime aikojen kompuroinnit tarjoavat saumaa myös vieraille maalintekoon. Me betsaamme yli 2,5 maalia in 1,62 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on peräti 68%. Voit myös hakea 3,0 tai 3,5 linjaa totalseihin.

Paderbon-Dortmund (klo 19:30)

Paderborn on Kölnin ja Union Berlinin ohella yksi tämän kauden sarjanousijoista. Toistaiseksi, se on ollut myös selkeästi heikon tästä kolmikosta. Werder Bremenin piristyminen viime viikolla on pudottanut Paderbornin myös sarjajumboksi.

Joukkueella on takana kolme tappiotonta ottelua koronabreikin jälkeen. Valitettavasti ne ovat kaikki tasapelejä otteluista, joissa Paderbornilla oli varsin hyvät saumat kolmeen pisteeseen. Ennen koronataukoa Paderborn hävisi myös Kölnille ja Mainzille, eli tilanne alkaa olla todella vaikea.

Otteluohjelma kovenee nimittäin huomattavasti, ja nyt vastaan asettuu ärsytetty Dortmund. Vierailija tulee otteluun tappio niskassaan, sillä BVB hävisi mestaruustaistelun kannalta kriittisen matsin Bayernia vastaan 0-1. Tiistain ottelu oli tasainen, mutta Dortmund ei saanut kaivattua maalia.

Dortmund ehti voittaa ennen Bayern-tappiota kuusi matsia putkeen maalierolla 15-1. Joukkueen puolustus on ollut jäätävässä vireessä, mikä on laskenut sen maalimääriä melkoisesti. Alkukaudella lähes neljän maalin keskiarvolla tahkonnut BVB on ollut viime peleissään yllättävän vähämaalinen.

Paderbornin mahdollisuudet ovat tässä matsissa hyvin pienet. Sen kotietu tyhjällä stadionilla ei pahemmin paina, ja Dortmund voittaakin matsin kolme kertaa neljästä. Vieraiden puolustus pitää myös niin hyvin juuri nyt, että mitään lahjamaaleja on Paderbornin turha odottaa.

Betsaamme Dortmund -1,5 maalin tasoituksella in 1,95 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56%. Voit myös kokeilla Paderbornin jäämistä nollille tai 0-2, 0-3 tyyppisiä tulosvetoja.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *