HIFK (1X2)

KERROIN

2.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Veikkausliigan viikonlopun kierros käynnistyy perjantai-iltana. Löysimme kaksi kelpo pelivalintaa, joilla yritetään saada pelikassaan täytettä. Ottelut alkavat klo 18:30.

HIFK-VPS

Kotijoukkue HIFK:n tappioton putki venyi viime lauantaina neljän ottelun mittaiseksi. Stadilaiset väänsivät kotona 1-1 -tasapelin Interin kanssa ja pystyivät selvästi ennakkoasetelmaa tasaisempaan otteluun.

IFK:n harmiksi kaikki tappiottomat pelit ovat tasureita. Joukkue ei ole hävinnyt kuin kerran edellisen seitsemän ottelun aikana, eikä punapaitojen verkkoon ole vieläkään tehty kuin maksimissaan yksi maali per ottelu.

Vierailija VPS:n tilanne on sen sijaan pykälää synkempi. Vepsu on hävinnyt reilun viikon sisään Maarianhaminassa 1-0 ja RoPSille kotona samoin numeroin. VPS:n hyökkäyspään tekeminen on ollut molemmissa otteluissa suorastaan luokatonta.

Vaasalaisille veikattiin ennakkokaavailuissa vaikeaa kautta, ja nyt nämä ennustukset ovat tulleet toteen. VPS on sarjanousija KPV:n ohella ainoa joukkue, joka ei ole voittanut vielä yhtään ottelua.

HIFK:n ja VPS:n kohtaaminen on tärkeä ottelu molemmille joukkueille. Mielestämme stadilaiset ovat tällä hetkellä aavistuksen vahvempi ryhmä, joten kotivoitolle voidaan kellottaa lähelle 50 pinnan lukemia.

in markkiantoppi 2,40 kelpaa hienosti peleihin! Jos tasuri pelottaa, voit napata esim. ilta tai Pinnaclelta HIFK -0,25 aasialaisella tasoituksella kertoimella 1,97.

RoPS-HJK

RoPS on ollut yksi tämän kauden selkeistä pettymyksistä. Tosin, joukkue on monien mielestä ylisuorittanut rajusti viime vuosina, joten rovaniemeläiset ovat ehkäpä nyt lähempänä omaa tasoaan.

Kevät on edennyt nihkeästi alusta saakka. Saldona on vasta kolme voittoa, ja kaikki ovat tulleet RoPSin alapuolella olevista joukkueista maalein 1-0: KPV, HIFK ja viimeisimpänä VPS.

Trendi on kuitenkin parempaan päin. Viime viikonlopun SJK-tasuri oli kelpo esitys, ja tätä ennen RoPS suorastaan dominoi ottelua Vaasassa.

HJK on RoPSin ohella sarjan suuri alisuorittaja. Viime kauden sarjan 1. ja 2. paras joukkue löytyvät tällä hetkellä sijoilta 5 ja 9. Klubin kyntäminen on ollut niin rajua, että seura turvautui päävalmentajan vaihtoon.

Pienen ikuisuuden HJK:n peräsimessä ollut Mika Lehkosuo sai lähteä reilu viikko sitten. Tilalle hankittiin helsinkiläisille tuttu nimi, Toni Koskela. Jos joku ei tiedä, niin Koskela toimi nimenomaan perjantaina vastassa olevan RoPSin päävalmentajana.

RoPS päästi siis miehensä etelään, ja Klubi otti myös Koskelan alaisuudessa pakkovoiton sarjajumbo KPV:stä maalein 3-1. Nyt joukkue joutuu kovempaan testiin.

Vedonlyöntimarkkina ennakoi HJK:n uutta nousua, ja kertoimet on painettu liian alas vierasjoukkueen suuntaan. Me emme usko Klubin nopeaan muutokseen, minkä lisäksi RoPSin pelaaijlle on ylimääräisiä näyttöhaluja ex-valmentaja Koskelan suuntaan.

Pinnaclen kerroin 2,12 RoPS +0,5 tasoitusvedolle maistuu! Rohkeille in 3,55 tasapelille sekä Pinnaclen 5,00 kerroin suoralle voitolle. Näistä voi myös yhdistellä pelejä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *