KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seinäjoen Kuninkuusravilauantain vihjerivi pelataan kahdella varmalla. Avauskohteen Siirin Valtsu vaikuttaa muita päätä pidemmältä. Uransa kaikki 9 starttia voittanut ori esitteli vauhtivarojaan varsinkin viimeksi Joensuussa, kun se kahden laukan jälkeen jäin kymmeniä metrejä muista jälkeen, mutta kiersi vielä koko porukan. Siirin Valtsu voittanee nytkin, vaikka lyhyt laukka tulisikin. Toinen varma on kolmannen kohteen President Lindy. Katapulttiavaajalle ei lähtökiihdytyksessä löydy suomesta vastusta, joten President Lindy pääsee pikamatkalla keulaan ja vetää siitä pitkään.

Toiseen kohteeseen pelataan paljon merkkejä. Hollannin tuonti Kansas Lobell:ista ei taida vielä tietää kukaan muu mitään, kuin valmentaja Antti Ojanperä. Hyvältä lähtöpaikalta ja huippukuskilla otetaan ori heti lapulle. Adanna ja Minecraft kuuluvat hyviltä paikoilta ajoissa revityksiin. Mr Big Money on juossut tätä kovemmissakin lähdöissä, mutta lähtöpaikka on hiukan ulkona. Astrum on myös kova hevonen tähän porukkaan ja yksi voittajasuosikeista. Vielä lapulle potintekijöiksi täysin unohdetut Cheap Thrills ja Muckelymimmy.

Neljäskohde kohde on Kuningatarkilpailun avausmatka 2100m. Liisan Tulilintu on lähellä keulapaikkaa, mikäli lähtee ravilla matkaan. Lakan Leija ja Ciiran Tähti panostavat varmasti avausmatkalle. Hetviina on suosikki ravikuningattareksi ja ihan mahdollinen voittaja joka matkalla.

Viides kohde avaa Kuninkuuskilpailun perusmatkalla 2100m. Vihjerivi pelataan kolmella merkillä. H.V. Tuuri tähtää nopeana avaajana huippupaikalta koko matkan johtoon. Vixeli väläytteli kuntoaan Mikkelissä, mutta laukkasi ehkä jopa voittonsa hieman ennen maalia. Hallitseva ravikuningas Evartti kuuluu joka matkalla kupongeille.

Kuudenteen kohteeseen ensimmäisenä lapulle laitetaan Päivän Pokeri, Hiissun Feeniks sekä Korven Liideri. Hujake on aina ravatessaan mahdollinen menestyjä. Mukaan lapulle vielä Varsova. Jos rahapussi kestää, kannattaa lähtö pelata leveästi.

Päätöskohteen suosikki on Listas Minttu, joka on kahteen viimeiseen ollut huippu hyvä. Vihjeriviin suosikki varmistetaan kuitenkin kanuunajuoksun Vermossa tehneellä Grainfield Emmalla. Seppo Markkula latasi 7-radalta keulaan ja voitti oikein varmoin ottein. Nyt 2- radalta Grainfield Emma saa väkisinkin hyvän juoksun.

Lähtö1: 6

Lähtö2: 1,2,3,5,7,8,9

Lähtö3: 4

Lähtö4: 3,4,6,7

Lähtö5: 2,3,4

Lähtö6: 4,5,10,11,12

Lähtö7: 2,5 Vihjerivin hinta: 42e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *