Ilmaisetvedot on jo tunnettu loistavista kampanjoistaan, missä palkintoja on jaettu jo todella rutkasti ja tullaan jatkossakin jakamaan. Pelaajilla on kuitenkin muitakin syitä olla meidän asiakas kuin ainoastaan netin parhaat kampanjat. Vähän aikaa sitten pelaajamme oli joutunut ikävään tilanteeseen. Pelaaja oli vahingossa rikkonut vedonvälittäjän bonusehtoja. Muistakaa aina lukea bonusehdot tarkasti kun otatte bonusrahaa vastaan, sillä ottamalla bonusrahaa vastaan lupaudutte noudattamaan ehtoja, joita bonukselle on asettettu. Eli bonusraha ei ole se kuuluisa ”ilmainen lounas”. Pelaaja oli voittanut 450€ ja oli tekemässä kotiutusta. Peliyhtiöltä kuitenkin vastattiin, että bonusehtoja oli rikottu ja ovat palauttaneet tilille pelitilin saldon ilman bonusrahalla voitettua rahaa, joka oli tällä kertaa 100€. Tilanne on pelaajan kannalta ikävä, vaikka bonusehtoja on rikottu vain vähän, niin tilanne on hyvin selvä mikäli niitä on rikottu. Vedonlyöntiyhtiö voi jättää bonusrahalla voitetut rahat maksamatta.

Ilmaisetvedot puuttuu asiaan

Pyysimme pelaajaa ottamaan meihin yhteyttä. Koska me haluamme tarjota pelaajillemme parasta palvelua ja tähän sisältyy myös pelaajien auttaminen ongelmatilanteissa. Tutkittuamme hänen vedonlyöntihistoriaa sekä bonussääntöjä päätimme lähteä selvittämään asiaa. Oli selkeää, että bonussääntöjä oli todellakin rikottu vahingossa, eikä kyseessä ollut selkeä bonusrahan väärinkäyttö. Saimmekin nopeasti Scandibetiltä kiinni oikean henkilön, joka hoitaa kyseisiä asioita. Selvensimme hänelle tilanteen ja annoimme omat puolustusargumentit. Hyvin nopeasti he päätyivät samaan johtopäätökseen, että bonusehtoja on rikottu ilman tahallisuutta ja pelaajan rahat palautettiin tilille kokonaisuudessaan. Pelitilillä komeilikin tämän operaation jälkeen 450€ tuon 100€ sijaan.

ScandiBet palautti rahat kokonaisuudessaan tilille

Scandibet on uusi toimia alalla ja selkeästi heidän tavoite on varmistaa hyvä jalansija pohjoismaalaisten pelaajien keskuudessa. Heidän tavoite on tarjota pelaajille pelattavaa myös pohjoismaalaisista aladivareista, joita suhteellisen harva vedonlyöntiyhtiö tarjoaa. Siitä että Scandibet on todellakin reilu yhtiö kertoo myös tämä tapaus. Sillä monen yhtiön kohdalla olisi voinut tulla tyly vastaus, että sääntöjä on rikottu ja näin ollen rahat ovat menetetty lopullisesti. He kuitenkin paneutuivat asiaan ja totesivat, että kysessää ei ollut bonusrahan väärinkäyttö vaan ainoastaan inhimillinen virhe. Ja he halusivat olla kohtuullisia, koska kyllähän inhimillisiä virheitä sattuu kaikille. Tietysti on ymmärrettävää, että asiakaspalvelija on noudattanut tiukasti sääntökirjaa, joka heille on annettu. Eikä näin ollen ole voinut suostua pelaajan vaatimuksiin rahojen palauttamisesta. Juuri tämän takia kannattaakin aina avata pelitili ilmaisetvedot.com sivuston kautta, koska me pystymme auttamaan teitä siinä kohtaa, kun teidän omat konstit eivät enää auta. Ja ennen kaikkea muistakaa: Aina kun otatte bonusrahaa vastaan niin lukekaa bonuksen säännöt ja ehdot! ne vaihtelee jokaisessa pelipaikassa sekä joskus jopa jokaisen bonuksen kohdalla.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *