HPK 1X2

KERROIN

2.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan lauantaina tuhti kierros, josta nostamme esiin tuttuun tapaan kaksi pelikohdetta. Tällä kertaa ollaan vahvasti kotijoukkueiden kelkassa.

Kärpät-SaiPa

18 kotiottelustaan yhden kerran varsinaisella peliajalla hävinnyt Kärpät isännöi kriisijoukkue SaiPaa. Vakuuttavasti etenkin kotonaan esiintynyt Kärpät on dominoinut runkosarjaa alusta lähtien. Joukkue on myös vahvistunut vuoden 2019 lopulla, kun tuttu hyökkääjä Junttila liittyi joukkueeseen. Hänestä on tullut viime aikoina tärkeä palanen kärppälaumaa. Vahvasti keskinäisiä otteluita dominonut Kärpät on ollut SaiPalle ylitsepääsemätön joukkue viimeiset 5 ottelua, maalierolla 18-6.

Tällä hetkellä liigan heikoin joukkue SaiPa on kriisissä niin pelillisesti kuin myös organisaationkin tasolla. Useat seuran kannattajat ovat julkisesti ilmoittaneet, etteivät astu Kisapuistoon ennen kuin seurassa tapahtuu konkreettisia muutoksia. Eniten kritiikki on kohdentunut päävalmentaja Lehterän sijaan myös seuralegenda Jussi Markkaseen. Seura teki Lehterän kanssa sopimuksen myös seuraavasta kaudesta, vastoin lähestulkoon kaikkien toiveita.

SaiPan kohdalla merkittävää on myös kokoonpanotilanne. Joukkueelta ovat sivussa puolustajista Bernhardt, Grman, Kojo, Sneck ja todennäköisesti myös Seppälä, joista kaksi ensimmäistä lukeutuu ehdottomasti tärkeisiin puolustajiin. Joukkue hankki JYPin sopimuspelaajan, Pelicansissakin lainalla olleen Ossi Ikosen. Tästä sinänsä hyvästä hätäavusta huolimatta, SaiPa-puolustus on todella heikko liigatasolle.

Lappeenrantalaisten ongelmat vain kasvoivat perjantain Sport-ottelussa, jossa kultakypärä Zaborsky taklasi Roope Talajaa ulosajon arvoisesti. Tilanne on vihjeen kirjoitushetkellä epävarma, eli pelaako mies vai ei.

SaiPan ottelut Kärppiä vastaan tunnutaan hyvässäkin pelillisessä tilanteessa hävitä jo ennakkoon, ikään kuin joukkue ei luottaisi itseensä yhtään otteluissa Kärppiä vastaan. Mikäli Kärpillä on halua niin se takoo taululle rumat lukemat SaiPalaisten kustannuksella. Betsataan ilta Kärpät -2,5 1,92 kertoimella.

HPK-HIFK

Lauantai illan mielenkiintoisin kamppailu pelataan Hämeenlinnassa kun erinomaiseen vireeseen äitynyt HPK isännöi IFK:ta. HPK on alkanut muistuttaa vahvasti viime kauden mestaria, joukkue on vahva kamppailemaan ja pysymään kiekossa. Nyt myös hieman haparoinut maalivahti Voutilainen sai vahvan ottelun alle voitto-ottelussa JYPiä vastaan.

IFK kamppailee jälleen maalinteon tehokkuuden kanssa. Joukkue dominoi kenttätapahtumia kohtuullisen selvästi otteluissa Pelicansia vastaan, häviten molemmat jatkoilla. Etenkin Lahden ottelu oli selkeää IFK-hallintaa lukemista huolimatta. IFK:n kohdalla merkittävää on tärkeimmän kiekkollisen puolustajan loukkaantuminen, Kousan loukkaantuminen jättää ammottavan aukon alueelle missä IFK:n isoimmat ongelmat ovat olleet->avauspelaamisessa.

HPK on niin kovassa iskussa juuri tällä hetkellä että se on selkeä ennakkosuosikki ilman Kousaa pelaavaa IFK:ta vastaan. Betsimarkkina ei kuitenkaan arvosta ritaripaitoja, joten otamme reilun betsin kotijoukkueelle. in markkinatoppi 2,85 on todella herkullinen pelikohde!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *