Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

75-kierros pelataan kahdella varmalla. Kuudennen kohteen Com Milton esitteli aivan hirvittävän kirin kuopiossa viime lauantaina. Toivottomista asemista, kaukaa takapareista 5-6 ratoja hurjastellut Com Milton ei ole samanlaisena lyötävissä. Toinen varma on on kolmannen kohteen Layla. Voiko olla epävarmempaa varmaa, kuin kylmäveristen tammalähdössä 20m pakilta, voltin vitosradalta? Ei kai. Homman nimi on kuitenkin se, että jos Layla selvittää voltin ja lähtee ravia matkaan, se kiertää koko porukan.

Ensimmäisen kohteen Shadow Of Brisbane kelpaa pikkulappuihin jopa varmaksi. Vihjeriviin kavereiksi otetaan keulaan pääsevä Donato E. ja hurjat Star Martini sekä T.Rex.

Toisen lähdön ykkösmerkki on Vaellus mutta, koska lähtö on neljällä merkillä käytännössä ummessa, niin laitetaan ne kaikki.

Neljännessä lähdössä, lämminveritammojen tasoitusajo, sarjamääritelmä suosii hiukan takahevosia. Toisaalta Vermon rataprofiili suosii selvästi etuhevosia. Otetaan lapulle hevosia molemmilta paaluilta. Perusmatkalta huippuasemiin pääsevät Firemaker ja Hocuspocus Avenger. Takamatkan Rose Coger on hmaistuva merkki14%, samoin Klara Håleryd 6%. Mukaan vielä Memphis Minnie.

Viidennen kohteen suosikki Capo varmistetaan Westcoast Skipperillä joka päässee alussa keulaan.

Viimeinen kohde on tulinen pikamatka. Sunbeam ja Vixpress Li iskevät alussa yhteen keulapaikasta, jonka lopulta saa Vixpress Li ja Sunbeam pääsee tämän taakse iskuasemiin. Mikäli kiihdytys kuitenkin venyy liian pitkäksi voi kenttä kääntyä lopussa. Tällöin kiritykit Questionmark Me ja Roberto Diver ovat erittäin vahvoilla.

Lähtö1: 2,3,6,7

Lähtö2: 1,2,3,5

Lähtö3: 13

Lähtö4: 1,2,7,8,10

Lähtö5: 3,4

Lähtö6: 6

Lähtö7: 2,3,6,10. Vihjerivin hinta 32e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *