Oilers -0,5

KERROIN

2.38
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimainen salibandyliiga tarjoilee lauantaina loistavaa viihdettä sekä hyvää pelattavaa, kun SPV isännöi Seinäjoella Esport Oilersia.

SPV-Oilers (klo 17.00)

Kotijoukkue SPV:n formi on ollut heikko ja alla on jo kaksi peräkkäistä tappiota kotiaskissa ja viimeksi Indians murjoi Peliveljet todella rajusti maanrakoon tyylipuhtaalla 1-10 vierasvoitolla. Tulokset näyttävät rajua kieltä mutta rehellisesti Speve saa nyt juuri sitä mitä se ansaitsee. Viime kaudella tuhoa tehnyt aktiivinen pelitapa ei enää tällä kaudella ole toiminut ja etenkin sarjan kärkijoukkueita vastaan kyyti on ollut hyvinkin kylmää. Neljässä viime ottelussa joukkue on iskenyt sille hyvin vaatimattomat 16 maalia ja omista pallo on kaivettu näissä peräti 29 kertaa.

Eero Kosonen ei ole tolppien välissä ollut aivan parhaimmillaan ja kieltämättä Speve tarvitsee maajoukkuevahdiltaan joka ilta lähes maksimi-suorituksen, mikäli se top-8 joukkueita haluaa kaataa. Jari Hankkio oli sivussa ainakin viime ottelusta ja näin ollen kotijoukkueen ratkaisuosastokin jää hyvinkin kapeaksi.

Illan vierailija Oilers majailee sarjataulukossa samoissa pisteissä Peliveljien kanssa, joskin ottelun vähemmän pelanneena. Öljymiesten trendi on selkeästi nousussa ja alla on kolme varsin vakuuttavaakin voittoa. Espoolaiset ovat kärsineet kauden aikana todella suurista loukkaantumisista mutta pikku hiljaa tunnelin päässä alkaa näkyä valoa. Heikki Iiskola sekä Casper Pfotzner ovat molemmat palanneet askiin todella hyvin ottein ja etenkin Pfitznerin rooli korostuu myös pukukopin puolella. Joonas Kaltiainen on maalinsuulla ollut paikka paikoin ilmiömäinen ja hyvin suurella todennäköisyydellä aloittaa myös illan ottelussa.

SPV on tällä hetkellä todella huono eikä vastus viimekertaisesta juurikaan helpotu. Toki Oilers ei ole aivan yhtä tiivis puolustussuuntaan kuin esimerkiksi Indians mutta tulivoimaa illan vierailta löytyy sitäkin enemmän. Me otamme vahvasti kantaa vieraiden puolesta ja betsaamme jälleen SPV:tä vastaan. Parhaan kertoimen Oilersin voitolle tarjoilee .

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *