Nokian KrP -1,5

KERROIN

1.78
0
pv
0
t
0
min
0
s

Nokian KrP-LASB (klo 18.30)

Nokian KrP lukeutui kärkisuosikkeihin jo kauden alkaessa mutta näätälauman erinomaista alkupuoliskoa voidaan silti pitää pienenä yllätyksenä. Hitaan käynnistymisen jälkeen kaasujalka on ollut herkkänä ja sarjataulukossakin KrP pitää täysin ansaitusti toista sijaa nimissään. Hyökkäyspäähän Jarmo Härmän suojatit ovat olleet aina aivan sarjan parhaimmistoa mutta nyt myös pitkä prosessi omanpään tilkitsemiseksi on alkanut kantaa hedelmää. Miro Tuomala ja Jesse Kanerva ovat otsikoiden ulkopuolella jopa sarjan tasaisin tandemi tolppien välissä eikä maaliverkko kaksikon takana ole heilunut kun reilun neljän osuman ottelukeskiarvolla. Kotiluolassa tilastot ovat vielä astetta parempia ja ainoastaan Oilers on rangaistuslaukauskilpailun jälkeen raapinut voiton Raholan Teurastamosta. Ykkösvitja Joona Rantalan, Henri Johanssonin sekä Nico Jonaesonin johdolla on yksi sarjan vaarallisimpia ja Mikko Laakson sekä Vili Liposen johdolla myös alemmat kentälliset ovat erittäin iskukykyisiä. Erikoistilanteissa näätä on tuttuun tapaan ollut tälläkin kaudella todella hyvä, joten kaiken kaikkiaan Nokialla on tällä hetkellä asiat varsin hyvin uomissaan.

LASB on ollut selkeästi kauden suurin yllättäjä ja kamppailuun viimeisestä pudotuspelipaikasta arvioitu ryhmä taistelee tällä hetkellä täysin realistisesti kotiedusta kevään tosipeleihin. 16 ottelusta lahtelaiset ovat raapineet peräti 11 voittoa ja jo tässä vaiheessa kautta oranssipaidat ovat keränneet ainoastaan kolme pistettä vähemmän kuin koko viime kaudella yhteensä. Viime vuosina sakanneeseen hyökkäyspeliin on saatu huimasti lisää energiaa joskin Lasb on maalipaikoissa luvalla sanoen ollut myös erittäin onnekas. Perttu Koljonen on ollut tupla-pelaajana hyvässä iskussa mutta joukkueen tärkein palanen löytyy silti tolppien välistä, jossa Santtu Pohjonen on jälleen ollut ilmiömäisen hyvä. Myös pitkän loukkaantumisen jälkeen kentille palanneen Tuure Ailion merkitys joukkueelle on viimeistään nyt tullut ilmi myös katsomoissa uinuville lajiseuraajille.

Kauden aiemmassa kohtaamisessa Lasb yllätti avauskierroksella napaten kotonaan tyylikkään 7-4 voiton, mutta osittain tämä voidaan laittaa näätälauman vaisun startin piikkiin. Sarjataulukossa joukkueiden välinen ero on ainoastaan kolme pistettä mutta kyllä KrP joukkueista silti selkeästi parempi on. Vieralijoiden materiaali on edelleen kärkijoukkueita vastaan melko rajallinen ja loistavalla asenteella sekä Pohjosen hyvillä otteilla ratsastaessa raja tulee auttamatta jossain vaiheessa vastaan. Lasb oli jo ennen joulutakoa pelatussa SPV-ottelussa onnekkaasta voitosta huolimatta selkeästi ottavana osapuolena ja tänään vastus ainoastaan kovenee. KrP on kotikaukalossaan yksi sarjan vaikeimpia vastustajia eikä oranssipaidatkaan ole kertaakaan onnistunut näätälaumaa Raholassa yllättämään. Lasbin tuloksellisesti hyvät otteet ja erinomainen sarjasijoitus pitävät tasoitukset varsin maltillisina ja kotijoukkueen vähintään kahden maalin voitolle kellotetaan noin 59% arvio. in kärkierroin kelpaa viikon alkajaisiksi kupongille mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *