Eibar +0.5

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perjantaina on ohjelmassa tuttuun tapaan jalkapalloa eurokentiltä. Tällä kertaa kupongille poimitaan kaksi altavastaajaa mielenkiintoisista otteluista.

Bundesliiga: Hertha-Dusseldorf (klo 21:30)

Kotijoukkue Hertha BSC on kuulunut Bundesliigan tasaiseen keskikastiin jo viitisen vuotta. Berliiniläisten taso on riittänyt helposti välttämään putoamiskamppailun, ja odotukset olivat saman suuntaiset myös tälle kaudelle.

Herthan syksy on ollut kuitenkin huolestuttavan vaisu. Joukkue pelasi ensimmäiset neljä ottelua saldolla 0-1-3, kunnes voittotili aukesi heikkoa Paderbornia vastaan kotona maalein 2-1. Myös tuossa ottelussa Hertha oli xG:n valossa selvästi heikompi.

Berliiniläiset ottivat toisen voiton viikko sitten heikon FC Kölnin vieraana peräti 0-4. Tätä tulosta sotkee vastustajan punainen kortti jo 41. minuutilla.

Vierailija Dusseldorf nousi Bundesliigaan vuosi sitten. Joukkue tuomittiin alkusyksyllä varmaksi putoajaksi ja liigan heikoksi pääsarjaan. Toisin kuitenkin kävi, sillä Dusseldorf nousi hienon loppukauden myötä jopa keskikastiin.

Kyseessä ei ole mikään pikkuseura, sillä Dusseldorfin Merkur Spiel-Arena vetää sisäänsä lähes 55.000 katsojaa.

Tämä kausi on ollut Herthan tavoin tuloksellisesti heikko. Dusseldorf kaatoi avausmatsissa Bremenin vieraissa 1-3, mutta tämän jälkeen joukkue on kerännyt tililleen lähinnä niukkoja tappiota.

Ero Herthaan on kuitenkin siinä, että Dusseldorf on esiintynyt otteluissa hyvin. Esim. viime sunnuntaina se oli selkeästi Freiburgia parempi, vaikka hävisikin matsin 1-2. Marginaalit ovat olleet selvästi Dusseldorfia vastaan.

Hertha ja Dusseldorf ovat pelivoimaltaan varsin tasavahvoja joukkueita. Emme sulata missään nimessä Herthan selkeää suosikkiasemaa, kun tutkitaan joukkueiden alkukauden esityksiä.

n ja Bethardin Dusseldorf +0,5 tasoitusveto kertoimella 2,00 kelpaa kupongille mainiosti. Vierasjoukkue saa vähintään pisteen mukaansa lähes kuusi kertaa kymmenestä.

La Liga: Real Betis-Eibar (klo 21:45)

Espanjan pääsarjan 8. ottelukierros käynnistyy Sevillassa, jossa kotijoukkue Real Betis yrittää paluuta voittojen tielle.

Betis kuuluu resursseiltaan La Ligassa sijojen 6-8 tuntumaan, joten viime kauden 10. sija ja heikot peliesitykset olivat selkeä pettymys. Sevillan ”kakkosjoukkue” hakee paluuta europaikoille uuden päävalmentajan sekä Lyonista hankitun Nabil Fekirin johdolla.

Kausi alkoi karmivasti tappioilla Valladolidille (1-2) sekä Barcelonalle (2-5). Betis pelasi tämän jälkeen neljä tappiotonta ottelua, kiitos helpon otteluohjelman. Viikko sitten joukkue joutui taas kovempaan testiin ja jäi pahasti Villarrealin jyrän alle maalein 1-5.

Vierasjoukkue Eibar on La Ligan kummajainen. Pienen baskiseuran stadion vetää vain reilut 7000 henkilöä, ja joukkueen pelaajarinki on arvoltaan yksi sarjan halvimmista. Tästä huolimatta Eibar on sementoinut asemansa sarjan keskikastin joukkueena.

Eibarin kausi alkoi vaikeasti, sillä ohjelmassa oli kolme vierasottelua Mallorcaa, Osasunaa ja Atleticoa vastaan. Voitoton putki kesti viisi kierrosta, kunnes joukkue kaatoi komeasti Sevillan viime torstaina maalein 3-2. Hyvä meno jatkui sunnuntaina Celtan isäntänä, josta saldona oli 2-0 voitto.

Vierailija Eibar on hajuton, mauton ja monien silmissä tylsä joukkue, jossa ei pelaa yhtään mielenkiintoista pelaaja. Nämä attribuutit tarkoittavat yleensä sitä, että kyseessä on keskimäärin hyvä pelikohde. Niin myös perjantaina.

Betis ei ole pelivoimaltaan juuri Eibaria parempi, minkä lisäksi kotijoukkueen kokoonpanoissa on iso miinus. Kesän kohuhankinta Nabil Fekir on nimittäin yhä sivussa lihasvamman vuoksi. Myös vakiokalustoon kuuluva brassitoppari Sidnei on sivussa samasta syystä.

Tarjoamme Betisille ottelussa vain marginaalisen suosikin aseman. Eibar +0,5 kelpaa in 1,84 kertoimella hienosti peleihin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *