Houston -3.5

KERROIN

1.94
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kaksi toistaiseksi voitotonta joukkuetta vastakkain. Houstonin kohdalla tosin iso selittävä tekijä löytyy otteluohjelmasta, kun joukkue on kohdannut kaksi suurinta mestarisuosikkia Kansas Cityn ja Baltimoren ja viime kierroksellakin vastassa oli rankingin kärkipään joukkue Pittsburgh vieraskentällä. Tästä eteenpäin texasilaisten ohjelma helpottuu selvästi, joten voittosaldon pitäisi alkaa saada täytettä.

Minnesota aloitti kauden kahdella surkealla esityksellä. Viime kierroksen peli näytti jo paremmalta, kun joukkue hävisi tiukan väännön Tennesseelle. Mutkia tämän viikon valmistautumiseen tuli kuitenkin siitä, kun Tennesseen joukkueesta löytyi koronatartuntoja ja näin ollen myös Vikingsin joukkue asetettiin karanteeniin, kunnes pelaajat oli saatu testattua. Näin ollen joukkueelta jäi väliin harjoituspäiviä, mitkä olisivat tarpeen varsinkin kokemattoman puolustuksen sisäänajossa. Myös henkisesti ajatukset varmaankin ovat olleet muualla kuin pelissä viikon aikana.

Texans pääsee siis peliin paremmista lähtökohdista, ja markkina on ehkä tuijottanut turhan paljon tuohon kolmen tappion saldoon. Pidän kotijoukkuetta tällä hetkellä joukkueista kohtuu selkeästi parempana ja kun lähtökohdatkin suosivat Texansia, niin pelivalintani on Houston -3,5 Pinnaclen kertoimella 1,94. Arvioni vedolle on 56 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *