KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Jääkiekon NHL

San Jose Sharks – Anaheim Ducks, klo 05:30 Suomen aikaa.

Noniin! NHL-niilojen pitkään kestänyt odotus tulee vihdoin päätökseensä ja uusi kausi 2018-2019 polkaistaan käyntiin ensi yönä. Monia suuria, paljon keskustelua herättäneitä pelaajasiirtoja olemme päässeet todistamaan, kun muun muassa liigan tähtipelaajiin lukeutuvat John Tavares sekä Erik Karlsson kaupattiin muihin maisemiin -> Tavares vaihtoi Islandersin Torontoon ja ruotsalaispakki Karlsson pitkän Ottawa Senatorsissa vietetyn ajanjakson jälkeen lähti haistelemaan uusia tuulia San Josen riveihin. Myös monen uuden suomalaispelaajan otteita pääsemme ihastelemaan, mm. San Josen pelaavaan kokoonpanoon murtautuneen Antti Suomelan otteita on syytä tarkkailla suurennuslasin kera, sillä ex-JYPiläinen esiintyi kyllä preseasonilla käydyissä otteluissa varsin komeasti ja on paikkansa täysin ansainnut!

San Jose sai tosiaan puolustukseensa yhden liigan kovimmista nimistä, kun Erik Karlsson siirtyi Senators-paidasta hailaumaan. Toiseen suuntaan San Jose kauppasi Chris Tierneyn, Dylan DeMelon, Josh Norrisin, Rudolfs Balcersin sekä muutamia varausvuoroja.

Anaheim on saanut pidettyä pakettinsa aikalailla kasassa, mutta Ducksille varmasti tulee aiheuttamaan päänvaivaa Corey Perryn preseasonilla saama polvivamma joka tulee pitämään miehen sivussa tositoimista arviolta noin 5 kuukauden ajan. Lisäksi Anaheimin kokoonpanosta ovat poissa Ryan Kesler sekä Ondrej Kase, epävarmana listalla on Patrick Eaves. Tuntuvia poissaoloja jotka syövät rutkasti tarvittavaa ratkaisuvoimaa.

Joukkueet kohtasivat toisensa viime kaudella playoffseissa ja silloin San Jose voitti tuon ottelusarjan selvästi 4-0. Preseasonin aikana joukkueet mittelöivät kahdesti vastakkain ja tällöinkin San Jose vei molemmat matsit nimiinsä. Toki Anaheim päätti preseasoninsa kolmeen perättäiseen voittoon, mutta siitä nyt ei pidä vetää sen suurempia johtopäätöksiä…

San Jose lähtee otteluun kotiedun ja Anaheimin loukkaantumisten myötä selvähkönä suosikkina, enkä itse näe mitään syytä sille miksei Sharks aloittaisi omaa kauttansa kotivoitolla. Hyökkäyskalusto ainakin on Pavelskin, Couturen, Thorntonin ja kumppaneiden myötä sitä luokkaa että maaleja Sharks kyllä tulee iskemään useammankin kappaleen.

Aloittavat maalivahdit ovat todennäköisesti San Josen puolelta Martin Jones ja Anaheimilta John Gibson.

 

Pelivalinta: San Jose Sharks

Kerroin: 2.00 @Veikkaus

Panossuositus: 6/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!