Nokian KrP +1,5

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kotimaisessa Salibandyliigassa pelataan perjai-iltana kaksi ottelua ja tarkempaan tarkasteluun otetaan Oilersin ja Nokian KrP:n kohtaaminen Tapiolan Urheiluhallilla.

Oilers-Nokian KrP (klo 18.30)

Esport Oilers vahvistui jälleen paperilla ja Heikki Luukkonen on päävalmentaja-aikanaan laittanut rahan todellakin haisemaan. Tuloksellisesti öljymiehet eivät ole aivan sillä tasolla esiintyneet, kuin mitä nimilista jopa velvoittaisi. Oilers oli kausiennakossamme aivan rankingin kärkipäätä ja joukkue onkin avannut kauden kahdella voitolla. Hopeamitalisti TPS taipui avausottelussa 4-6 ja Welhot jäi odotetusti jalkoihin lukemin 8-4. Justus Kainulainen on heiluttanut maaliverkkoja jo viidesti ja on yksi sarjan vaarallisimmista hyökkääjistä. Kakkoskentässä snaiperin rinnalla viilettävät velipoika Rasmus sekä Markus Markkola. Kesäharjoittelu ampui Espoossa selkeästi yli eikä lähtökohdat kauteen ole ruusuiset: hyökkäyksen johtopelaajat Casper Pfitzner sekä Heikki Iiskola ovat varmuudella sivussa useamman kuukauden ja myös runkopuolustaja Rasmus Markelin missaa osan alkukaudesta. Jotain osviittaa ”paniikista” saatiin, kun kakkosdivarissa jäähdytellyt Perttu Pajukoski naarattiin viime viikolla mukaan liigan kokoonpanoon. Oilersin suurin ongelma menneellä kaudella oli senttereiden puuttuminen eikä tällä saralla ole muutosta tapahtunut. Nuoresta joukkueesta puuttuu myös selkeät ”liiderit”. Joonas Kaltiainen on maalinsuulla sarjan eliittiä ja lähtökohtaisesti peittoaa Nokian virkaveljen tässä kaksinkamppailussa.

Nokian KrP on aloittanut kauden räväkästi kolmella voitolla ja maanatainen 7-4 voitto Happeesta oli näätälaumalta todellinen taidonnäyte. Ykkösvitjan keskelle istutettu Vili Liponen on ollut erinomainen, joskin kaksikon Rantala-Johansson kanssa pelaaminen sieltä haastavimmasta päästä taida ollakkaan. Myös kaksi alempaa viisikkoa ovat esiintyneet edukseen ja nyt KrP:ltä löytyy tulivoimaa myös ykköspyssyjen takaa. Erikoistilanteet toimivat ja oikeastaan ainoa miinus löytyy tolppien välistä, jossa Miro Tuomalan loukkaannuttua nuori Jesse Kanerva on astunut isoihin saappaisiin mutta esiintynyt kaikesta huolimatta erittäin pirteästi.

Oilers on kotiottelussaan ansaittu suosikki, mutta vieraiden kertoimet ovat lähteneet nyt käsistä. KrP tulee olemaan OIlersille selkästi alkukauden kovin testi eikä meidän luotto öljymiehiin ole juuri nyt korkeimmillaan. Laatua kyllä löytyy mutta tuloksellisesti Oilers on viime vuosina Nokian tasoisia joukkueita vastaan ollut aika köysissä. Vieraiden puolelta löytyy etua lähes kaikista pelimuodoista, mutta ehdottomasti varmin poiminta on in puolentoista maalin tasoitus, jossa siis maalin tappiollakin saadaan pelikassaan täytettä!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *