KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan torstaina neljä ottelua. Vedonlyöntimielessä kiinnostavin matsi nähdään Tampereella, jossa Tappara saa vieraakseen Oulun Kärpät.

Tapparalla on takanaan todella heikko ottelu Sportin vieraana. Joukkue oli Vaasassa erittäin vaisu ja haluttoman oloinen, vaikka lopulta saikin mukaansa 2 pistettä. Maalivahti Heljanko piti kirvesrintoja pelissä useilla huipputorjunnoilla, ja hyökkäyssuuntaan Tappara oli hämmästyttävän hampaaton.

Joukkue näyttää tällä hetkellä erittäin hitaalta. Reagointi on liian hidasta, ja johtoasemassa joukkue passivoituu usein. Tappara on tällä hetkellä todella haastava arvioitava, sillä materiaali riittää kaatamaan kaikki joukkueet tässä sarjassa. Mielestäni joukkue näyttää tällä hetkellä siltä, että fysiikkaharjoittelua on jatkettu monia muita joukkueita pidemmälle ja kovemmin.

 

Kärpät on pelannut alkukauden hyvin, ja lopulta laadukas pelaaminen on alkanut tuoda myös tuloksia. Joukkueen puolustus on lähes timanttisen kova. Kärpät on päästänyt omiin vasta 10 maalia, mikä on käsittämättömän kova suoritus.

Joukkueen hyökkäyskalusto on toki myös erittäin potentiaalinen. On päivänselvää, että huippulupausten (kuten Rasmus Kupari) potentiaali tulee kauden edetessä nähtyä paremmin esille.

Kärpät on tällä hetkellä erittäin vaikeasti voitettava joukkue. Omiin ei juuri kiekkoja mene, ja se antaa todellisen mahdollisuuden voittaa joka ikinen ilta.

Kestomenestyjien kohtaamisessa on taatusti latausta, ja ottelu on muutakin kuin vain normaali lokakuinen liigakamppailu. Molemmat lähestyvät tällä hetkellä peliä hyvin vahvasti puolustus edellä, ja Tapparan maalivahti Heljanko sai taatusti boostia itseluottamukseensa Vaasan vierailulta. Betsiksi valitaan tähän vähämaaliseen matsiin alle 4,5 maalia in 2,02 kertoimella. Panossuositus 5/10.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!