Wolves -1 ah

KERROIN

2.23
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan tänään peräti kuusi ottelua. Me otamme tällä kertaa kantaa nousijajoukkueiden tasoa vastaan.

Southampton-WBA (klo 14:00)

Kotijoukkue Southampton lähti tähän kauteen korkein odotuksin. Moni analyytikko uskoo joukkueen ottavan tarvittavat askeleet kohti top 10 -sijoitusta. Southampton pystyy kyllä tähän Danny Ingsin johdolla, jos kausi on aiempia tasapainoisempi.

Sesonki lähti kuitenkin käyntiin heikosti. Avauspelissä tuli epäonninen tappio Palacen vieraana 0-1, ja toisessa ottelussa Southampton romahti 2-5 -kotitappioon Spursille johdettuaan peliä 1-0. Kolmannella kierroksella kaatui vihdoin Burnley vieraissa 0-1.

Vierailija WBA on yksi tämän kauden nousijoista. Albionista on tullut todellinen hissijoukkue Valioliigan ja Championshipin välille. Sen taso ei tunnu riittävän Valioliigaan, mutta Championship on selkeästi myös liian helppo sarja West Bromwichille.

Uusi kausi Valioliigassa on lähtenyt käyntiin vaikeasti, sillä WBA:n verkkoon on tehty vähintään kolme maalia jokaisessa ottelussa. Leicester (0-3) ja Everton (2-5)-tappioita seurasi 3-3-tasapeli Chelsean isäntänä, jossa WBA hukkasi 3-0-johdon.

Southampton oli kauden alkurankingeissa selvästi WBA:ta vahvempi. Vieraiden pelivoima on sarjan heikon yhdessä Fulhamin kanssa, ja avausotteluiden tulokset ovat vain vahvistaneet tätä näkemystä. Kotijoukkueella ei pitäisi olla ongelmia puhkoa WBA-puolustusta aiempien vastustajien tavoin.

Betsaamme Southamptonin voittoa in 1,84 kertoimella. Arviomme mukaan kotijoukkue vie kaikki pisteet 60 % todennäköisyydellä. Tarjolla on siis reipas value. Southamptonin pitäisi myös saada avauskokoonpanon hyökkääjä Nathan Redmond takaisin kahden ottelun poissaolon jälkeen.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!
  • Suomalaisten monivuotinen suosikki
  • Mahtava betsivalikoima ja kasino
  • Talletusbonuksessa markkinoiden parhaat kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Wolves-Fulham (klo 16:00)

Kotijoukkue Wolves lähti tähän kauteen rankattuna top 10 -sijaluvuille – aiempien kausien tapaan. Tällä kertaa Wolvesia ei ole rasittanut UEL-karsinta, ja joukkue putosi myös Liigacupista pari viikkoa sitten. Rasitustaso on kerrankin hieman muita matalampi.

Wolvesin kausi on lähtenyt käyntiin kaksijakoisesti. Avauspelistä tuli vakuuttava 0-2-voitto Sheffield Unitedista. Toisessa matsissa Wolves nukkui 45 minuuttia Cityä vastaan, mutta olisi ansainnut toisen jakson esityksellä 1-3-tappion sijasta 2-2-tasapelin. Viikko sitten tuli outo 0-4-romahdus West Hamin vieraana.

Vierailija Fulham on yksi tämän kauden sarjanousijoista. Cottagers on ennakkoon se heikon nippu, tosin samaa sanottiin vuosi sitten myös Sheffield Unitedista. Fulhamin piti pärjätä samoilla aseilla kuin Unitedin, eli tiiviillä puolustus- ja joukkuepelillä.

Alkukausi on ollut Fulhamille vaikea, sillä joukkueen puolustus on pettänyt jokaisessa ottelussa pahemman kerran. Takana on tappiot Arsenalille 0-3, Leedsille 3-4 sekä Aston Villalle 0-3. Etenkin kaksi viimeisintä ovat todella heikkoja tuloksia putoamistaistelun osalta.

Viikolla Fulham lähti myös laulukuoroon Liigacupista, kun joukkue romahti 0-3-vierastappioon Brentfordia vastaan. Lisää lunta tupaan lontoolaisten leiriin. Ottelu Wolvesin vieraana näyttää ennakkoon todella vaikealta.

Betsataan Wolves -1 aasialaisella tasoituksella in 2,23 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 50 %. Tarjolla on valueta Wolvesin tuloksellisesti heikon alkukauden vuoksi. Emme usko kotijoukkueella olevan suuria ongelmia Fulhamin kaatamisessa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *