Karhut +1 (3-way handicap)

KERROIN

1.78
0
pv
0
t
0
min
0
s

Salibandyliiga 4.11

Welhot-Karhut

Kotoisessa salibandyliigassa katseet suunnataan Kuopioon, jossa Welhot isännöi Porin Karhuja. Ottelu käyntiin klo 16.00.

Welhot pyristeli eilen hienosti Tepsin kelkassa kaksi erää, mutta viimeinen kaksikymppinen kirjailtiin vieraille puhtaasti 0-6. Kuopiolaiset on pahassa laskussa eikä kuusi viimeistä ottelua ole tuottanut kuin yhden ainokaisen voiton ja muutamat todelliset murskajaisetkin ollaan nähty. Kuopiolaisilla on yksi sarjan heikoimmista kokoonpanoista ja kun joukkue kärsii vielä muutamista loukkaantumisista, ei tilanne taikurileirissä ole aivan optimaalinen. Erikoistilanteissa kuopiolaiset ovat olleet yllättävnkin hyviä ja tämän osa-alueen on syytä olla tänäänkin kunnossa.

Liiganousija Karhut löytyy sarjan jumbosijalta joskin otteluohjelmakin on ollut yksi alkukauden vaikeimmista. Porilaisten pelejä leimaa jatkuvat pienet suvantovaiheet, joissa joukkue käytännössä menettää mahdollisuudet ottelun voittoon. Viimeksi Happee latoi ensimmäiseen kymppiin viisi maalia, mutta loppu peli maaleja paineltiin aivan tasatahtiin ja rehellisyyden nimissä mesikämmeniltä vietiin reilu 10 minuuttia ylivoima-aikaakin pois tuomareiden säheltämisellä. Welhojen tapaan Karhujen erikoistilanteet ovat hyvällä tasolla ja etenkin ylivoima takoo kovaa jälkeä. Benjamin Lepola on ollut pari ottelua sivussa eikä mies tänäänkään vielä ole kokoonpanossa mukana.

Jaossa on suoran säilymisen kannalta elintärkeät pisteet, sillä suoralla voitolla Welhot venyttäisi eron jo kahdeksaan pisteeseen. Materiaalilta vieraat ovat meidän papereissa hivenen edellä. Welhot pelasi eilen melko kapealla rosterilla kuluttavan pelin Tepsiä vastaan, joten pieni lepoetukin sataa tässä Karhujen laariin. Kaiken kaikkiaan emme saa Welhoista edes kotiedun turvin kovinkaan suurta suosikkia otteluun, joten Karhuille tarjotut yli 2,50 kertoimet kuulostavat todella hyviltä. Porilaiset pääsevät tänään maksamaan parin vuoden takaisten Divari-finaalien tappiot takaisin ja pelit isketään huoletta Karhujen kautta!

 

Pelivalinta

Salibandyliiga 4.11

Welhot-Karhut

Karhut +1 (3-way handicap) @1,78 panos 5/10

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!