Vakio

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tiistaina on tarjolla mielenkiintoinen Vakiokuponki Englannin, Italian sekä Ranskan kohteista. Käydään seuraavassa läpi parhaimpia peli-ideoita.

Huom. Vakiovihje on tehty varsin pienellä pelivaihdolla, joten vertaa kohteen perässä olevia 1-X-2 arvioita Vakion peliprosentteihin. Löydät niiden avulla parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Waford-Manchester City (5-16-79)

Hienon alkukauden pelannut Watford on hyytynyt neljään voitottomaan otteluun. Lauantaina joukkue hävisi heikolla esityksellä Leicesterin vieraana, ja tätä edelsi yhtä aneeminen kotitappio Liverpoolille. Manchester City etenee vakuuttavasti viikosta toiseen. Lauantaina kaatui Bournemouth rutiinilla 3-1, eikä joukkue tunnu tällaisissa otteluissa kompuroivan. City kelpaa hieman ylipelattunakin varmaksi.

2: Bournemouth-Huddersfield (58-25-17)

Bournemouth on hyytynyt Watfordin tavoin vahvan alkukauden jälkeen. Cherries on hävinnyt neljä matsia putkeen, tosin osasyynä on myös ollut kova otteluohjelma. Huddersfieldin kurssi etenee täysin toiseen suuntaan, ja Terriers on napsinut voittoja vaikean alkukauden jälkeen. Lauantain tappiota selittää aikainen punainen kortti. Bournemouth on ylipelattu sen verran paljon, että kotivoitto kannattaa varmistaa tasurilla.

3: West Ham-Cardiff (57-25-18)

West Ham haki lauantaina kovan tuloksen hyvässä vireessä olevan Newcastlen vieraana (0-3). Matsi oli kuitenkin numeroita tasaisempi, joten tulokseen ei kannata reagoida liikaa. Kokonaisuutena Hammers on keskikastissa rankinginsa mukaisesti. Cardiff kaatoi komeasti Wolvesin 2-1 perjantaina. Joukkue on alkanut napsia tärkeitä voittoja, ja itseluottamus on nousussa. Ohitetaan peräti 75% merkitty West Ham kokonaan. Cardiff ei ole näin iso altavastaaja, ja joukkueella on etunaan myös yksi lepopäivä.

4: Brighton-Crystal P (35-33-32)

Brighton katkaisi neljän ottelun voitottoman putkensa kaatamalla Huddersfieldin 1-2 viime lauantaina. Matsin käänsi Huddersfieldin 32. minuutin punakortti 1-0 tilanteessa. Crystal Palace kaatoi heikon Burnleyn kotonaan 2-0, ja kyseessä oli jo toinen nollapeli peräkkäin. Matsi oli vasta joukkueen ensimmäinen voitto syyskuun puolivälin jälkeen! Ottelun lähtökohta on äärimmäisen tasainen ja vähämaalinen. Vakion peliprosenteilla paras vaihtoehto on X2.

5: Montpellier-Lille (48-32-20)

Montpellier on Ranskan liigan positiivisin yllättäjä. Joukkueen puolustus on PSG:n jälkeen sarjan paras, ja kakkospaikka on huikea saavutus. Takana on 1-2 vierasvoitto Monacosta, ja kotona Montpellier ei ole hävinnyt seitsemään matsiin. Lille pelaa myös hienoa kautta, ja joukkue on kiinni jopa CL-paikoissa. Takana on neljän matsin voitoton putki, jossa Lille on tosin kohdannut myös kovia joukkueita. Ottelun maaliodotus on todella matala, ja vierasvoitto yllättäisi. Montpellierin voi jättää 47% pelattuna hyvin varmaksi.

6: Sampdoria-SPAL, Italian cup (52-28-20)

Sampdoria katkaisi lauantaina viiden ottelun voitottoman putken murskaamalla Bolognan maalein 4-1. Samp ei ole ollut loka-marraskuussa parhaimmillaan, mikä on näkynyt myös tulostaululla. SPAL on heikossa vireessä, ja viiden ottelun voitoton putki on pudottanut joukkueen kohti karsintaviivaa. Lauantaina joukkue jäi 2-2 -kotitasuriin heikon Empolin kanssa. Tässä cup-ottelussa kannattaa hakea yllätystä ja ohittaa peräti 77% merkitty Sampdoria.

Kohteet 7-12 ovat Englannin EFL Trophyn eli alasarjajoukkueiden cupin otteluita.

7: Sunderland-Notts County (66-22-12)

League 1 -tasolle pudonnut Sunderland hakee pikaista paluuta Championshipiin. Syksy on sujunut vahvasti, ja joukkue on pelannut tappioitta sitten syyskuun puolivälin. Notts County pelaa League 2 -tasolla, ja joukkue on vaarassa pudota pykälää alemmas. Notts County oli myös onnekas päästessään EFL Trophyn lohkovaiheesta jatkoon saldolla 1-0-2. Nyt luvassa lienee noutaja, sillä Sunderland on monta pykälää tasokkaampi nippu. Vakiossa 81% pelattu kotivoitto kannattaa kuitenkin varmistella ja pistää kohde umpeen. X2 maksaa osuessaan todella hyvin.

8: Accrington-Lincoln (53-26-21)

Accringtonin hyvä alkukausi on alkanut sulaa pahemman kerran, sillä takana on kolme peräkkäistä tappiota liigassa. Joukkue selvitti sentään tiensä jatkoon FA Cupissa kaatamalla Cheltenhamin lauantaina 3-1. Lincoln pelaa todella vahvaa kautta League 2:ssa, eli pykälää Accringtonin alapuolella. Joukkue on kiinni suorassa nousupaikassa, mutta takana on kotijoukkueen tapaan hieman heikompi jakso tuloksellisesti. Vakiokansa on jättänyt Accringtonin jostain syystä 10 pinnaa alipelatuksi, joten poimitaan kohteesta maistuva varma!

9: Mansfield-Bury (46-27-27)

Mansfield on League 2:n playoffs-paikoilla kummallisella saldolla 7-11-1. Tähän on syypää lähinnä joukkueen vierassaldo, joka on 2-8-0. Peli kulkee ihan mukavasti, vaikka Mansfield joutuikin lauluun FA Cupista. Bury on myös League 2:n plaoffs-paikoilla. Joukkue on ollut alkukaudella varsin kotirippuvainen, mutta viime aikoina myös reissupelien tulokset ovat alkaneet parantua. Kohde on pelattu Vakiossa aivan päättömästä vierassuosikin asemaan, joten Mansfield on 24% osuudella loistava varma.

10: Cheltenham-Newport (34-26-40)

Cheltenham tuskailee League 2:n pohjilla vain piste putoamisviivan yläpuolella. Joukkueella on takana tappio FA Cupissa sekä liigassa, mutta näitä ennen Cheltenhamilla on varsin hyvä putki tuloksia. Newport on taulukon toisessa päässä ja hakee jopa suoraa nousupaikkaa League 1 -tasolle. Tulokset ovat olleet hyvin kotipainotteisia, ja lauantain FA Cup -matsikin oli jälleen heikko esitys vieraskentällä. Newport on merkitty sen verran paljon (55%) Vakiossa, että tässä kohteessa kannattaa hakea 1X tai jopa riskillä ykkösvarmaa.

11: Cambridge-Northampton (43-26-31)

Cambridge on Cheltenhamin ohella yksi League 2:n putoajakandidaateista. Lauantaina tuli turpiin Crewen vieraana, ja saldona on 1-1-3 edellisestä viidestä ottelusta. Northampton on aavistuksen laadukkaampi joukkue, mutta ei Townin nykyvire myöskään vakuuta. Takana on neljä voitotonta ottelua, ja Northampton on Cambridgen tavoin myös ulkona FA Cupista. Vakiossa ykkönen on hieman ylipelattu, ja 1_2 on nykyprosenteilla paras vaihtoehto.

12: Portsmouth-Arsenal U21 (60-23-17)

Legendaarinen Portsmouth on tekemässä paluuta Championshipiin. Pompey johtaa League 1 -sarjaa vakuuttavalla saldolla 13-5-1. Joukkue eteni lauantaina jatkoon myös FA Cupissa, ja takana on komea kuuden ottelun voittoputki. Arsenalin juniorit selvisivät jatkoon vielä EFL Trophyn lohkovaiheesta, mutta taso tuskin riittää Portsmouthin vieraana. Kotivoitto on pelattu Vakiossa suht kohdalleen, joten otetaan päätöskohteesta varma ykkönen.

Parhaat varmat: 8:1, 9:1, 12:1
Parhaat ohipelit: 3:X2, 6:X2, 10:X1

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!