Cagliari +0.5

KERROIN

2.25
0
pv
0
t
0
min
0
s

West Ham ei tee maalia

Rayo Vallecano

Tänään käynnistyy in ja Ilmaisetvedot.comin mahtava vedonlyöntikisa! Pääpalkintona on Samsung 55″ 4K HD-TV, jonka lisäksi jaetaan rahapalkintoja.

Kisan ensimmäisessä vaiheessa on tarkoituksena saada single-osuma maanantain ja tiistain aikana. Tarvitset yhden osuman jatkaaksesi seuraavaan vaiheeseen. Mitä korkeampi kerroin, sen paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa myös rahapalkinto osumastasti.

Lue tarkemmat ohjeet tästä linkistä. Seuraavassa kolme peli-ideaa jalkapalloon ilta, joita voit hyödyntää vedonlyöntikilpailussa!

West Ham-Liverpool (klo 22:00)

West Ham rikkoi seuran yhden kuukauden piste-ennätyksen joulukuussa voittamalla peräti viisi ottelua. Hammers pelasi hienosti loukkaantumisista huolimatta, mutta meno on hyytynyt vuoden vaihteen jälkeen.

Lontoolaiset ovat voittaneet Valioliigassa vain yhden viidestä edellisestä ottelusta. Takana on kaksi todella heikkoa esitystä vieraskentillä, joissa West Ham on ottanut lukua Wolvesilta 3-0 ja Bournemouthilta 2-0.

Liverpoolilla on takana harvinainen pistemenetys. Jurgen Kloppin miehistö joutui taipumaan kotona Leicesteriä vastaan nopeasta avausmaalista huolimatta. 1-1 -tasapeli kasvatti silti piste-eroa sarjan keulilla Manchester Cityn hävittyä.

Kokonaisuutena, Liverpoolin tilanne on kuitenkin hyvä. Mikään joukkue ei voita kaikkia pelejä, ja takana on todella mahtava kausi. Ainoa tappio on edelleen epäonninen vierasmatsi Manchester Cityä vastaan.

West Ham ei ole tällä hetkellä parhaimmillaan ja joukkueen poissaolijoiden lista on jälleen todella pitkä. Ykköstykki Marko Arnautovic on todennäköisesti taas sivussa, mikä syö tehoja.

Odotettavissa on jälleen Liverpoolin hallittu 0-1/0-2 voitto. Vain yksi kahdeksasta edellisestä West Hamin pelistä on päättynyt yli kolmeen maaliin. Value löytyy alle 2,5 tai 3,0 valinnoista sekä West Hamin jäämisestä nollille, josta tarjotaan kerrointa 2,17.

Rayo Vallecano-Leganes (klo 22:00)

Espanjan liigan 22. ottelukierros päättyy Rayon ja Leganesin kohtaamiseen. Joukkueet ovat sarjan 17. ja 18. sijoilla, joten kyseessä on tärkeä ottelu putoamiskamppailun kannalta.

Kotijoukkue Rayo oli alkukauden yksi La Ligan heikoimmista joukkueista. Avausvoittoa ei meinannut tulla millään, mutta nyt Vallecasin joukkue on sarjan kuntopuntarin kärkisijoilla!

Rayo kaatoi edellisellä kierroksella jopa Alavesin vieraissa aiheuttaen seuralle kauden ensimmäisen kotitappion. Viiden edellisen liigaottelun saldona on huikea 4-1-0, eivätkä pisteet ole tulleet tuurilla.

Leganesin kausi on sujunut varsin odotetusti alusta saakka. Joukkue on suurin piirtein materiaalinsa osoittamalla sijaluvulla. Leganesin kauden ovat pelastaneet vahvat kotiottelut, joiden saldona on hieno 4-5-1. Joukkue kaatoi syksyllä jopa Barcelonan kotonaan.

Vieraissa meno onkin ollut nihkeämpää, ja Leganesin hyökkäyspeli on ollut usein todella hampaatonta. Tilannetta ei helpota se, että avainhyökkääjä & paras maalintekijä Guido Carrillo on epävarma tähän otteluun.

Rayo Vallecanon itseluottamus on juuri nyt huipussaan. Joukkue on suorastaa liekeissä ja kohtaa nyt yhden La Ligan heikoimmista vierailijoista. Rayon kotivoitolle voidaan kellottaa hieman yli 40 prosentin todennäköisyys, joten 2,60 kerroin maistuu!

Cagliari-Atalanta (klo 22:00)

Sardinian saarella sijaitseva Cagliari on tuttu näky Serie A:n alemmassa keskikastissa. Kausi on edennyt varsin odotetusti, sillä joukkueen 15. sija on varsin osuva materiaalin tasoon nähden.

Cagliarin kotietu on ollut tärkeä osa seuran menestystä tälläkin kaudella. Joukkue on hävinnyt kymmenestä kotipelistään vain yhden, ja sekin oli niukka 0-1 tappio Napolille. Vieraissa meno on ollut nihkeää, mutta kotiotteluissa joukkue on venynyt jatkuvasti hyviin suorituksiin.

Atalanta on tällä hetkellä monien Serie A:ta seuraavien suosikkijoukkue. Selitys löytyy maalisarakkeesta: Atalanta on tehnyt enemmän maaleja kuin mikään muu joukkue – Juventus mukaan luettuna.

Viime otteluissa on nähty hurjia maali-ilotteluita. Viikko sitten Atalanta nousi Romaa vastaan 0-3 tappioasemasta 3-3 -tasapeliin. Tätä ennen joukkue murskasi Frosinonen 0-5 ja Sassuolon 2-6 vieraskentällä.

Atalantan hyökkäys on toki hurjassa iskussa, mutta tämä näkyy aivan liikaa vedonlyöntimarkkinan kertoimissa. Kaiken lisäksi avainpelaaja Josip Ilic on epävarma. Slovenialaistähti on iskenyt 6 maalia ja syöttänyt 4 osumaa kauden aikana.

Cagliari ei häviä helpolla kotonaan, kuten alkukausi on näyttänyt. Atalanta voittaa matsin näistä lähtökohdista noin kerran kahdesta. Tuplausmahdollisuus 1X maksaa mukavan 2,25 kertoimen. Myös muut Cagliarin tasoitusvedot ovat pelikelpoisia.

Onnea vedonlyöntikisaan! Muista, että single veto tulee ratketa 6.2.2019 Klo 09.00 mennessä. Jos et saa maanantaina yhtään osumaa, sinulla on vielä aikaa kokeilla onneasi myös tiistaina.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!