Monaco 1X2

KERROIN

2.05
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan pääsarjassa pelataan tiistaina kolme ottelua. Tarjolla on pari mukavaa pelikohdetta handicap-vedoista!

Monaco-Angers (klo 20:00)

Kotijoukkue Monaco on kokenut aikamoisen myllerryksen viimeisen 12kk aikana. Pelaajistoa on vahvistettu rajusti, ja valmennusportaassa on tapahtunut myös muutoksia. Tämä kausi sujui edellistä katastrofikautta vahvemmin, mutta seurajohto antoi silti monoa Leonardo Jardimille reilu kuukausi sitten.

Uusi päävalmentaja Robert Moreno onkin nyt tiukassa paikassa. Saldona on nimittäin kolme tappiota putkeen parin lupaavan matsin jälkeen. Lauantaina Monaco hävisi rumasti Nimesin vieraana 3-1, sillä kaksi sen pelaajista otti punaisen kortin jo avausjaksolla.

Pelaajien ylikuumeneminen on ollut tämän ja viime kauden aikana Monacolle iso ongelma. Laatua joukkueessa riittäisi kyllä, mistä kertoo mm. maalipörssiä johtavan Ben Yedderin komea saldo 15 osumaa.

Vierasjoukkue Angers kuuluu pelivoimaltaan Ranskan tasaiseen alempaan keskikastiin. Se on sarjataulukossa pisteen Monacoa edellä ja hyvin pitkälle samoilla sijoilla, missä joukkue on viettänyt kaksi edellistä kautta.

Angers hävisi viikonloppuna rumasti 1-4 Reimsin isäntä. Pelivire ei todellakaan ole paras mahdollinen, sillä saldona on ainoastaan yksi voitto kahdeksasta edellisestä sarjaottelusta.

Monacolla on hyvä sauma kääntää kurssi ja napata kotivoitto varsin keskinkertaisen Angersin kustannuksella. Potentiaalia tässä porukassa on selvästi, minkä lisäksi laaja rosteri mahdollistaa paremman rotaation viikko-ottelun rasituksessa.

Betsit Monacolle in 2,05 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56%.


Osallistu huikeaan Valioliigan fantasyfutis-turnaukseen! Potissa jopa 500 000 euroa. Lue lisätietoja tästä.


Lille-Rennes (klo 20:00)

Kotijoukkue Lille sijoittui viime kaudella upeasti kakkoseksi ja kuittasi paikan Mestarien liigaan. Tällä kaudella joukkue on mukana jälleen kärkikahinoissa, mutta vuoden vaihde ei ole sujunut joukkueen kannalta suosiollisesti.

Lille nappasi kyllä 1-2 vierasvoiton Strasbourgista lauantaina, mutta tätä edelsi peräti kolme tappiota putkeen. Joukkue hävisi PSG:lle 0-2, Dijonille 0-1 ja Monacolle peräti 1-5. Tämän lisäksi Lille putosi Ranskan cupista alasarjaporukka Epinalille 1-2 äskettäin.

Vierailija Rennes on tuttu näky viime vuosien Eurooppa-liigasta, mutta Mestarien liiga on ollut joukkueelle perinteisesti liian kova saavutus. Tämä kausi on kuitenkin poikkeus – Rennes on viikonlopun jälkeen sarjan kolmospaikalla ja pelaa vahvasti.

Joukkue nappasi lauantaina ansaitun 3-2 voiton Nantesista. Rennes on pelannut nyt yhdeksän edellistä liigaottelua saldolla 7-1-1. Ainoa tappio on 0-1 sarjan kakkosena olevaa Marseillea vastaan, ja tuo ottelu oli myös xG:n osalta erittäin tasainen.

Lillen ja Rennesin kohtaaminen on erittäin tärkeä ja tiukka kamppailu Mestarien liigan paikoista. Rennes on ollut Lillelle ikävä kohtamainen, sillä kotijoukkue on voittanut vain yhden edellisestä yhdeksästä liigaottelusta näiden kahden välillä.

Rennesille tarjotut kertoimet riittävät hienosti peleihin. Betsaamme Rennes +0,5 in 1,81 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 60%.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *