Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Washington -5,5

KERROIN

1.89
blank
0
pv
0
t
0
min
0
s

Washington Wizards-Atlanta Hawks (02:00)

Atlanta on parantanut otteitaan erittäin vaisun alkukauden jälkeen ja onkin ainakin tuloksellisesti pelannut odotuksiin nähden varsin mallikaasti. Washingtonin ympärillä on jälleen ollut pukukoppidraamaa, mutta ehkäpä nämä ongelmat ovat vihdoin takanapäin. Atlanta on välillä väläytellyt ja ottanut hyviä päänahkoja, mutta perustasoltaan joukkue on Washingtonia heikompi.

Wizardsilla on vielä realistiset mahdollisuudet pudotuspeleihin, mutta yltääkseen kahdeksan parhaan joukkoon itäisessä konferensissa, on joukkueen voitettava Atlantan tasoiset joukkueet.

Tarjolla oleva linja on tällä hetkellä Washington -5,5 pistettä, mikä on varsin kelpo tarjous. ”Oikea linja” on mielestämme lähempänä -10 pistettä.

Pelataan Washington -5,5 pistettä Unibetilta kertoimella 1,87 (panossuositus 4/5).

 

Sacramento Kings-San Antonio Spurs (05:00)

Kestomenestyjä San Antonio Spurs on jälleen vahvasti kiinni pudotuspelipaikassa läntisessä konferenssissa. Myös Sacramento taistelee hieman yllättäen pudotuspelipaikasta samaisessa konferenssissa, mutta voipi olla, että hienosta alkukaudesta huolimatta joukkueen rahkeet eivät aivan tule riittämään.

San Antonio seilaa viiden ottelun voittoputkessa ja Sacramento on vastaavasti voittanut kuudesti peräkkäin kotona. San Antonio on kuitenkin joukkueista vahvempi olkoonkin, että Sacramentolla on ottelussa kotietu. ”Oikea linja” on mielestämme San Antonio -4 pistettä, joten tarjolla oleva linja -2 on kohtalaisen maistuva valinta.

Pelataan San Antonio -2 pistettä Unibetilta kertoimella 1,93 (panossuositus 2/5).

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
The Handicapper sovellusta on käytetty vihjeen laatimisen apuna.

blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!