Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Dallas ML

KERROIN

2.12
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maaleja on tuskin montaa luvassa, kun Dallas Stars päättää New Yorkin-alueen kolmen joukkueen kiertueen Islandersin vieraana. Jatkoaika saattaa siis hyvin mahdollisesti häämöttää tässä.

Dallasilla on tosiaan itäisen rannikon, tarkemmin sanottuna New Yorkin puhdas tripla mielessä (voitot Devilsistä, Rangersista ja Islandersista). Toisin sanoen pieni henkinen porkkana. Joukkue pelasi viime yönä ja Islanders pääsee matsiin levänneenä, mutta tällä kertaa rasitusetu ei välttämättä ole rasitusetu vaan on täysin mahdollista, että Islandersilla on pientä “kaukaloruostetta” tauon jälkeen.

Dallas on tällä hetkellä päästänyt vähiten maaleja sarjassa ja Islanders on aika liki samassa kategoriassa, mutta kuntopuntarit näyttävät vastakkaisiin suuntiin. Starsilla on tosin myös hieman tökkinyt hyökkäyspäässä, mutta joukkueen puolustus sekä maalivahdit antavat mahdollisuuden taistella voitosta lähes joka yö.

betsson-leijonat-kamppis

Islandersilla ei ole kuten mainittu oikein viime aikoina kulkenut ja seurahistorian parhas 17 ottelun pisteputken on menneitä aikoja ja tämän jälkeen on joukkue sukeltanut, syvälle. Tarkemmin sanottuna 15 tappiota viimeiseen 28 otteluun, puhutaan nyt melkein Red Wings numeroista.

Ei mitään pois Islandersilta ja joukkue on edelleen hyvä, mutta jotain on henkisesti pielessä. Konkari Barry Trotz saattaa saada joukkueen sytytettyä otteluun kuin otteluun, mutta samalla on hänen psykologisesti intensiivinen tyyli myös kaksiteräinen miekka.

Odotusarvona on tosiaan todella tasainen ja vähämaalinen kamppailu ja koska Dallas Stars ML löytyy Coolbetilta @ 2.12 kertoimilla, niin laitetaan vähän luottoa rouva fortunaan ja otetaan tämä maistuva kohde lapulle.

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betssson Group lisenssi MGA/CRP/108/2004 - säännöt ja ehdot voimassa blank
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *