Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Äimäraution vaikealle kierrokselle löytyi kaksi varmaa. Kolmannen kohteen A Kind Of Magic S pelataan varmaksi keulapsyykillä. Toissa startin se voitti Oulussa keulasta aivan pystyyn ja viime kerralla vain Sole Olee tuli maalisuoralla ohi. Silloinkin Kari Alapekkalan naruttelema ruunaa vastaili kyllä urheasti maaliin saakka, mutta ei vain voinut paremmalleen mitään. Nyt Sole Olee ei ole vastassa. Luotetaan koko matkan johtoon. Toinen varma on neljännen kohteen Endless Story. Pahin haastaja on 20m etumatkaa saava, edellä mainittu, Sole Olee. Nyt takaa lähtee kuitenkin niin sanottuja ”isoja tyttöjä”. Tätä kovempiakin lähtöjä voittanut, huippukuntoinen Endless Story kiertää koko porukan, mikäli juoksu ei mene täysin mönkään.

Avauskohde pelataan neljällä merkillä. Claude P.Hill on noussut huippukuntoon ja onnistunut voittamaan kaksi edellistään. Nopeana avaaja se pääsee lähelle kärkeä, muttei välttämättä pääse tässä keulaan, kun molemmilta puolilta lähdetään lujaa. Ilos Silmarillion yrittää kynsinhampain puolustaa ykköseltä keulat ja olisi siitä lähellä menestystä. Erittäin voitokas Ilos Sansibar pääsee 4-radalta ihan hyviin asemiin, eikä sen tarvitse osallistua kaiken kovimpaan kiihdytykseen. Neljäntenä kupongille takarivin Mandela Zon, joka on aivan karmeassa iskussa ja voittaa pian jossain.

Toiseen kohteeseen revitetään kuusi merkkiä. 20m takamatkalta lapulle otetaan Teivossa voittanut Hymynpilke ja Profiili, joka sijoittuu kärkipäähän aina ravatessaan. Perusmatkalta Siirin Veeti ja Siirin Elli pääsevät kärkijoukkoihin. Molemmilla on juoksulanka. Yllättäjinä mukaan Oulussa 23.1. voittanut Hissun Kalle (7%) ja Vappu-Ukko (2%), joka on aivan unohdettu, vaikka taulussa näkyy Tammikuulta ykkönen ja kakkonen.

Viidenteen kohteeseen revitetään peräti 7 merkkiä. Hujake lähtee ravatessaan vetämään letkaa ja olisi keulasta paha ohitettava. Pärttyl lopetti kautensa kovassa kunnossa ja se otetaan pikku paussiltakin suoraan lapulle. Hotlinki voi päästä juoksulangalta nopeastikin kärjen kimppuun. Hissun Turbo on kovassa kunnossa ja nousee korkealle. Yllättäjinä mukaan vielä Pikku-Ryti, sekä perusmatkan Tangen Svenn ja Virin Urho.

Kuudetta kohdetta uumoillaan kahden kaupaksi, kun Selmer I.H. ja Hierro Boko iskevät jälleen yhteen. Porissa Hierro Boko oli parempi kuolemanpaikalta. Jokimaalla voittoon ei ollut mahdollisuuksia, kun Knows Best lopetti keulasta peräti nolla kahdeksaa. Selmer I.H. kävi välillä Bodenissa, ollen ihan hyvä toinen. Tähän haetaan vielä yllätysmerkiksi Minto’s Don Juan (3%), joka tuli tauon jälkeisessä Oulun startissa hyvän näköisenä umpi pussissa maaliin. Startti alla Kari Alapekkalan ruuna voi vielä parantaa paljonkin ja on parhaimmillaan ihan riittävä tähän.

Päätöskohteen suuri suosikki Marttistrip on lähellä voittoa. Varmistukseksi otetaan huippukuntoinen Young Hope. Jos Marttistrip:llä joudutaan lataamaan lähtöön tosissaan, voi se maksaa Oulun pakkaskeleillä maalisuoralla. Young Hope pystyy riuhtaisemaan loppusuoralla kipakan spurtin, mikäli etupään hevosten eväät on jo syöty.

Lähtö1: 1,2,4,9

Lähtö2: 2,3,6,7,11,13

Lähtö3: 1

Lähtö4: 8

Lähtö5: 1,2,7,8,9,13,15

Lähtö6: 1,6,9

Lähtö7: 4,10 Vihjerivin hinta: 50,40e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *