1. puoliaika alle 29.5

KERROIN

1.88
0
pv
0
t
0
min
0
s

2000-luvun dynastia New England Patriots selvitti tiensä jälleen kerran Super Bowliin. Esiintyminen on joukkueelle kolmas peräkkäinen ja neljäs viiden vuoden sisään. Kaikkiaan päävalmentaja Bill Belichick ja QB Tom Brady ovat isossa pelissä mukana jo yhdeksättä kertaa. Tällä meriitillä B&B ovat selkeästi liigan kaikkien aikojen menestynein parivaljakko. Runkosarjan loppupuolella Patriotsin pelissä näkyi epätyypillisiä yskähdyksiä, mutta playoffeissa meno on ollut erittäin vakuuttavaa. Peli Kansas Cityä vastaan oli lopputulokseltaan tiukka, kun Pats otti voiton vasta jatkoajalla. Jaardeissa Patriots vei kuitenkin peliä selvästi ja lopputuloksen tiukkuus johtui pallonmenetyksistä, joita Patriotsilla oli kaksi enemmän kuin Chiefsillä.

Ramsin päävalmentaja ja QB taas ovat kokemukseltaan spektrin toisesta ääripäästä, kun toista kauttaan päävalmentajana toimiva Sean McVay on vasta 33-vuotias, eli liki 10v nuorempi kuin vastustajan pelinrakentaja! QB:na Ramsilla taas on kolmatta kauttaan pelaava Jared Goff. Ramsin alkukausi oli huikeaa hyökkäysiloittelua, mutta loppukaudesta meno on hidastunut sen jälkeen kun tärkeä receiver Cooper Kupp loukkaantui ja ykköspallonkantaja Todd Gurley on kärsinyt vammoista. Gurleyn tilanne on mielenkiintoinen. Hän oli runkosarjan lopulla pari peliä sivussa polvivamman takia. Playoffeissa hän ei ole missään vaiheessa ollut loukkaantuneiden listalla, eli virallisesti hänen pitäisi olla täydessä kunnossa. Kentällä tilanne ei todellakaan ole näyttänyt siltä, kun Gurley on ollut selkeä kakkonen CJ Andersoniin verrattuna. Anderson poimittiin Ramsin riveihin kesken kauden sen jälkeen kun hän oli saanut kahdesta joukkueesta potkut, joten mistään tähdestä ei todellakaan ole kyse. Konferenssifinaalissa Saintsia vastaan Gurley kantoi palloa vain neljä kertaa ja osallistui hyvin vähän myöskään heittopeliin, jossa hän normaalisti on tärkeä osa hyökkäystä.

Rams voitti konferenssifinaaleissa myös jatkoajalla Patriotsin tavoin, mutta Patsin voitosta poiketen Rams oli omassa voitossaan onnekas, kun vastustaja Saintsin viimeisessä hyökkäyksessä tuomareilta jäi päivänselvä vastaanoton häirintä liputtamatta. Jos tuo olisi liputettu, niin Saints olisi voittanut pelin lähes varmasti.


HYÖDYNNÄ N HUIKEA TARJOUS SUPER BOWLIIN!

Lyö vähintään 1€ veto ja saat neljä 10€ arvoista ilmaisvetoa Super Bowliin!
Tarjous koskee uusia asiakkaita.

Avaa tili ja hyödynnä tarjous!


Vedonlyöntimarkkina pitää tällä hetkellä ottelussa Patriotsia 2,5 pisteen suosikkina ja minun mielestäni tuo on koko lailla kohdallaan. Annan patsille reilusti etua rutiinista ja siitä että ovat olleet vastaavassa paikassa monta kertaa ennenkin. Ramsin hyökkäyksen loppukauden hyytyminen ja Gurleyn terveystilanne mietityttää myös. Tähän ei siis mielestäni tällä hetkellä löydy pelattavaa.

Sen sijaan ottelun kokonaispistemäärän kohdalla pelattavaa löytyy. New Englandin hyökkäyksessä ei ole oikeastaan aseita pitkiin heittopeleihin ja sen myötä joukkueen hyökkäys perustuu monipuoliseen juoksupeliin ja lyhyisiin nopeisiin heittoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkue pelaa pitkiä hyökkäysvuoroja, joissa kello käy. Ramsin kohdalla taas koko kauden pistekeskiarvot nostavat totaalilinjaa ylemmäs, vaikka loppukaudesta peli ei samaa hyökkäysiloittelua enää ole ollutkaan. Super Bowlissa pelin kulku on usein sellainen, että alku pelataan varovasti, kun kukaan ei halua ainakaan hävitä peliä heti kärkeen. Lopussa taas pisteitä voi tulla reippaasti, kun tappiolla oleva joukkue ottaa tavallistakin enemmän riskejä. Näin ollen koko pelin sijasta otan pelivalinnan mieluummin ottelun ensimmäiseltä puoliajalta tai jopa ensimmäiseltä neljännekseltä.

Veikkaus tarjoaa näihin tällä hetkellä muuhun markkinaan verrattuna erinomaiset kertoimet. Veikkauksen linja 1. puoliajalle on 29,5, kun se muualla on pääsääntöisesti 27,5. Pelivalinta siis 1. puoliaika alle 29,5 pistettä kertoimella 1,88. Kerroinrajani tuolle on 1,7. Toinen vaihtoehtoinen pelikohde Veikkauksella on 1. neljännes alle 10,5 pistettä kertoimella 1,75. Tälle kerroinrajani on 1,67. Toki voi pelata vaikka molemmat, mutta luonnollisesti vetojen kohdalla on vahva riippuvuus, joten tuossa tapauksessa kannattaa esim. jakaa normaali panos puoliksi näiden vaihtoehtojen välille.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!