Chelsea -1.5

KERROIN

4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Torstaina pelataan Valioliigassa vain yksi ottelu, mutta se on sitäkin mielenkiintoisempi. Kyseessä on klassinen Lontoon derby.

Kotijoukkue Tottenham lähtee otteluun todella heikossa hapessa. Spurs pelasi sunnuntaina Brightonin vieraana ja hävisi ottelun 0-1. Kyseessä oli kenties koko kauden heikon suoritus. Tottenham ei saanut ottelussa mitään aikaan ja hävisi täysin ansaitusti.

Kyseessä oli jo toinen tappio putkeen. Tätä ennen Spurs hävisi kotona Liverpoolille 1-3, niin ikään täysin ansaitusti. Tottenhamin kausi on kääntynyt alun maali-ilottelun jälkeen selvästi alamäkeen. Otteluiden xG:t ovat olleet kamalaa luettavaa jo pidemmän aikaa.

Vierailija Chelsean tilanne on täysin toinen. Joukkueella on takana todella vakuuttava kotivoitto Burnleystä 2-0. Chelsea dominoi matsia alusta loppuun ja olisi voittanut paremmalla viimeistelyllä helposti 3-4 maalin marginaalilla.

Kyseessä oli avausvoitto uudelle managerille, Thomas Tuchelille. Avausmatsi Wolvesia vastaan oli myös vahva, mutta tuolloin maalit jäivät vielä tekemättä. Entinen PSG-manageri on saanut hyvän startin ja palauttanut joukkueen puolustuksen ojennukseen kahdella nollapelillä.

Tottenhamin ja Chelsean suunta on tällä hetkellä täysin päin vastainen. Spurs on ollut vaikeuksissa jo joulukuusta lähtien ja näyttää syöksyvän vääjäämättä Valioliigan keskikastiin. Harry Kane on lisäksi valtava isku, eivätkä Lo Celson & Reguilonin poissaolotkaan auta asiaa. Chelsea on sen sijaan palannut raiteille ja saanut buustia uudesta managerista. Vierailla ei ole kokoonpano-ongelmia.

Pelataan rohkeasti Chelsean 2+ maalin voittoa eli -1,5 tasoitusta in 4,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 28 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *