Leganes-Levante O2.5

KERROIN

2.18
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantain futistarjonnasta nousee esiin kaksi hyvää peli-ideaa. Yksi under- ja yksi over-betsi, eli tällä kertaa pelataan ottelun totalseja.

Championship: Sheffield Weds-Sheffield United (klo 21:45)

Sheffield Weds ja Sheffield United kohtaavat maanantai-iltana kuumassa paikallismatsissa, joka tunnetaan nimellä Steel City derby. Joukkueet ovat kohdanneet ensimmäisen kerran jo vuonna 1891, joten kyseessä on todella perinteikäs ja kuuma ottelu. Molemmilla joukkueilla on oma stadion, eli kotietu on olemassa.

Sheffield Weds on kuulunut parin viime kauden ajan Championshipin suurimpiin alisuorittajiin. Syyskausi meni taas pipariksi, mutta Pöllöt ovat nostaneet tasoaan merkittävästi uuden vuoden jälkeen.

Owls ei ole hävinnyt Championshipissä seitsemään otteluun saldolla 4-3-0. Edellisen 12 liigapelin aikana joukkue on hävinnyt vain kerran. Hyvä putki on nostanut Wedsin vain neljän pisteen päähän playoffs-paikasta.

Sheffield United nousi Championshipiin kaudeksi 2017/2018. Joukkue suoritti jo vuosi sitten ennakoitua paremmin, mutta tämä kausi on ollut huikea. Blades on kiinni jopa suorassa nousupaikassa, ja ykköskärki Billy Sharp on yksi sarjan parhaista maalintekijöistä.

Kaksikon tasoero on kaventunut viime kuukausina, mutta Sheffield United ansaitsee silti selkeän suosikin aseman maanantain paikallismatsissa. Value löytyy kuitenkin maalimääristä, ja tarkalleen ottaen vähämaalisista tuloksista.

Sheffield Weds nollasi viikko sitten kovan Brentfordin kotonaan, eikä joukkue ole päästänyt maaleja peräti viidessä edellisestä seitsemästä liigapelistä. Sheffield Unitedin puolustus on ollut myös täyttä terästä; takana on kolme nollapeliä putkeen ja kuusi edellisen kymmenen ottelun aikana.

Kaksi edellistä Steel City derbyä on myös päättynyt maalittomaan tasapeliin, ja tämäkin matsi voi hyvin ratketa yhteen osumaan. n kerroin 1,83 alle 2,5 maalin tulokselle on maistuva betsi.

La Liga: Leganes-Levante (klo 22:00)

La Ligan 26. ottelukierros päättyy alemman keskikastin kohtaamiseen. Kotijoukkue Leganes pääsee otteluun varsin hyvällä itseluottamuksella. Vaikka kyseessä on materiaaliltaan varsin heikko porukka, se on pärjännyt erinomaisesti kotiotteluissaan.

Leganes on hävinnyt koko kaudella vain yhden kotiottelun, joka tapahtui 2. kierroksella Villarrealia vastaan. Tämän jälkeen Leganes on vienyt kotona pisteitä kaikilta sarjan huippuseuroilta ja kaatanut mm. FC Barcelonan. Joukkueen xG-lukemat ovat olleet jo pitkään oikein hyviä, ja Leganes olisi ansainnut jopa enemmän pisteitä.

Vierailija Levante ei ole tällä hetkellä erityisen hyvässä vireessä, ja joukkueen tulostaso on heitellyt kovasti kauden mittaan. Edellisellä kierroksella tuli turpiin Real Madridilta 1-2, mutta tätä ennen Levante murskasi Celtan vieraissa maalein 1-4.

Levanten tavaramerkkinä ovat olleet Celta-ottelun kaltaiset maalijuhlat. Joukkueen maalikeskiarvo 3,28 on koko La Ligan toiseksi korkein – ainoastaan Barcelonan peleissä on nähty enemmän maaleja. Suurinumeroisia tuloksia nähdään jatkuvalla syötöllä, eikä Levanten trendi ole todellakaan laskussa.

Vierasjoukkueen maalikeskiarvo vetää koko ottelun maaliodotusta rajusti ylös. Leganesin trendi on myös nousussa, sillä viisi kuudesta liigapelistä on päättynyt yli 2,5 maalin tulokseen. Kotona Leganes luo jatkuvasti maaliuhkaa, ja matsissa nähdään todennäköisesti osumia molempiin päihin. in 2,18 kerroin yli 2,5 maalin tulokselle maistuu!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!