Utah -9.5

KERROIN

1.92
0
pv
0
t
0
min
0
s

Utah Jazz-New Orleans Pelicans (04:00)

New Orleans Pelicans otti ison voiton kun Denver Nuggets kaatui toissa yönä kotikentällään lukemin 112-120. Voiton arvoa nosti se, että Pelicans pelasi ilman Anthony Davisia, jota lepuutettiin suunnitelman mukaisesti. Davisin pelaaminen tulevan yön ottelussa on epävarmaa. Hänen ympärillään pyörii jatkuvasti mediasirkus sen jälkeen kun hän ilmoitti halustaan pelata muualla, ja tämä ei voi olla vaikuttamatta joukkueen tekemiseen.

Utah on hävinnyt kahdesti kotonaan viimeiseen 16 otteluun. Toissa yön kotiottelussa kaatui NBA:n kärkijoukkue Milwaukee Bucks lukemin 115-111 viimeisen neljänneksen 42 pisteen ansiosta. Nyt vastaan asettuu selkeästi heikompi joukkue, joka joutuu mahdollisesti pärjäämään ilman tähtipelaajaansa. Mikäli Davis pelaa, voi panostasoa laskea yhdellä yksiköllä (4->3).

Tilastomielessä Utah löytyy keskikastissa useimmissa keskeisissä tilastoissa, kun taas New Orelans on ollut erityisen vahva levypalloissa, pitkälti Anthony Davisin ansiosta, joka on napsinut lähes 12 levypalloa per ottelu.

Myös yli-/ali vetomuotoon löytyy pelattavaa. New Orleans pelaa kovalla tempolla ja joukkueen otteluissa nähdään paljon pisteitä. Odotamme paljon pisteitä myös tässä ottelussa ja linja 230 pistettä riittää varsin hyvin yli-vetoon.

Pelataan Utah -9,5 pistettä ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 4/5) ja yli 230 pistettä ilta kertoimella 1,92 (panossuositus 3/5).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!