Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Rovaniemen kierros pelataan yhdellä varmalla. Avauskohteen Amazing Warrior on pelattu kakkossuosikiksi ja meinaa jäädä alle 30% pelatuksi. Iikka Nurmonen avaa keskeltä rataa keulaan ja loppua saa kyllä tulla tosi kovaa, mikäli meinaa hurjan Amazing Warriorin ohittaa. Suosikiksi pelattu Selmer I.H. hävisi rata-arvonnan ja antaa tasoitusta 8-radalta. Todennäköisesti Selmer I.H. :lla ajetaan aktiivisesti eteenpäin, kuolemanpaikalle. Siitä sillä haastetaan Amazing Warrior ja jos haluaa pelata varmanpäälle, kannattaa rastia lapulle molemmat. Vihjeriviin Amazing Warrior kuitenkin varmaksi.

Toisen kohteen todennäköinen voittaja on Cupido. Se voitti pikkutauolta Mikkelissä keulasta oikein varmalla tyylillä ja on hevosena varmasti lähdön paras. Vihjeriviin se saa yhden varmistuksen. Nopea Tähdenteli (11%) on voittanut joka toisen tämän vuoden starteistaan. Kaustisella se sai nappireissun johtavan takana, mistä sai kiritilat jo hieman ennen päätöspuolikkaan alkua. Maalisuoralla tamma paineli oikein varmaan voittoon.

Kolmas kohde pelataan neljällä merkillä. Marttistrip:in voittoputki katkesi Teivossa kovassa lähdössä. Silti sen kuuluu olla tässä suosikki. Ideamerkkinä lapulle Boulder Vulcanus (5%). Oulussa ruuna tulitti pitkällä kirillä 5-ulkoa voittoon. Hyviltä paikoilta Ruotsin vieraat Lavicii Boko ja Ivar Journey ovat perusmerkkejä.

Neljäs kohde on vaikea, mutta yritetään selvittää se kolmella merkillä. Perusmatkan vahvin on Chrissies Symphony. Niko Jokela kävi sillä Helmikuun puolivälissä Bodenissa voittamassa pikamatkan oikein hyvällä esityksellä. 20m pakilta lähtevä Pica-Pica Oak kiertää tässä korkealle. Jyväskylässä se näytti johtavan rinnalta jo hetken voittajalta, mutta jäi raskaan reissun jälkeen lopulta neljänneksi. Yllättäjänä mukaan väkivahva Exploding Anna (4%), joka voi jyrätä voimillaan kärkitaistoon. Rovaniemen maalisuoralla riittää mittaa, joten usein voimat puhuvat lopussa.

Viidennessä kohteessa kolme kovanaamaa erottuu muista, tosin kaikilla on huonot lähtöpaikat. Mandela Zon ei ole tämän vuoden 7 startistaan jäänyt kertaakaan ulos kahden parhaan joukosta. Nyt sille lienee 8-radalta keulapaikka tarjolla, kun eturivin hevoset eivät lukeudu suosikkeihin. Ilos Sansibar punnersi Kuopiossa 4-ulkoa loppua tuttuun tyyliin rehdisti maaliin saakka. Ohittamatta jäi vain nopea Delightful Moment. Torrent d’Inverne on venynyt tehtävien kovetessa hienosti ja sillä on taulu täynnä tolppia.

Kuudes kohde pelataan myös kolmella merkillä. Southampton Sea (9%) oli Seinäjoella oikein hyvä kolmas, tullen kaikki tallella pussissa maaliin. Nyt Hannu Torvinen saa ykkösradalta valita taktiikkansa ja samanlaisena ruuna on lähellä voittoa. Helan voitti kauden avauksensa Bodenissa ja nyt suosikin rattaille hyppää Jorma Kontio. Kasper D.Boko otti tyylikkäät voitot Kuopiossa ja Jyväskylässä. Lapulta ulos jää Covernor Hoss. Ruuna on hevosena ihan riittävä tähän, mutta puutui pahasti kuolemanpaikalta Oulussa, eikä onnistunut Bodenissakaan. Nyt sillä on kaksi starttia tauon jälkeen alla ja isompiin systeemeihin se on kannattaa huomioida ajoissa.

Päätöskohde selvitetään neljällä merkillä. Virin Urho ja Lumettaja ovat nopeasti kärjen kimpussa ja kumpi vaan olisi keulasta lähellä. Pärttyl jyrää korkealle, jos vaan pysyy ravilla. Idea merkkinä kummallisen vähän pelattu Hissun Turbo (6%). Kanuuna kunnossa kilpaileva ruuna on tehnyt hyviä esityksiä tätä kovemmissakin tehtävissä ja on kyllä unohdettuna aivan pakkorasti tähän.

Lähtö1: 5

Lähtö2: 9,12

Lähtö3: 1,3,9,10

Lähtö4: 4,11,14

Lähtö5: 8,10,11

Lähtö6: 1,5,7

Lähtö7: 3,4,10,12 Vihjerivin hinta: 43,20e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *