FC Barcelona DNB

KERROIN

2.43
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantaille tyypilliseen tapaan olemme poimineet kolme pelivalintaa Euroopan huippusarjoista. Tarjolla on tällä kertaa myös todella poikkeuksellisia pelivalintoja. Hyppää kyytiin!

Bundesliiga: Bayern-Hannover (klo 16:30)

Saksan Bundesliigassa on jäljellä enää kolme ottelukierrosta. Lauantaina päästään lyömään harvinainen suosikkibetsi.

Kotijoukkue FC Bayern on nousemassa heikosta alkukaudesta huolimatta Saksan mestariksi. FCB kompuroi pari ensimmäistä kuukautta kokemattoman päävalmentajan johdolla, mutta joukkue löysi tutun vaihteen loppusyksyn aikana.

Keväällä Bayern on edennyt voitosta voittoon ja ohittanut omat kompurointinsa aloittaneen Dortmundin. Mestaruus alkoi varmistua pari viikkoa sitten, jolloin baijerilaiset murskasivat Dortmundin kotonaan maalein 6-0.

Joukkueiden eroa on silti vain kaksi pistettä, kun Bayern kompuroi viime sunnuntaina yllättäen Freiburgin vieraana. Joukkue tarvitsee siis vähintään kaksi voittoa sinetöidäkseen mestaruuden.

Vierasjoukkue Hannoverin kausi on ollut masentavaa tekemistä alusta loppuun. Seura on täysin ansaitusti pakan pohjilla, ja nousu edes karsijan paikalle vaatisi pientä ihmettä. Hannover piti säilymishaaveensa elossa kaatamalla panoksettoman Mainzin viikko sitten, mutta tämä on laiha lohtu.

Hannoverin vierassaldo on toistaiseksi varsin karmeaa katseltavaa: 0-5-10 maalierolla 14-40. Kun tämä yhdistetään FC Bayernin kotisaldoon, saadaan aikaan todella raju kotisuosikki. Tällaista ottelua on mahdotonta analysoida tarkasti ilman asiallisia työkaluja, joiden avulla oikean tasoitus- ja totals-linjan voi laskea.

Mielestämme markkina ei ole tässä riittävästi Bayernin suuntaan, vaikka -3,5 tasoitus saattaakin tuntua korkealta. Bayernin 6,7 tai 8 maalia ei todellakaan yllättäisi. Rohkeimmat voivat napata ilta Bayern -5.0 handicapin 4,10 kertoimella!

Valioliiga: Wolves-Fulham (klo 17:00)

Valioliigassa pelataan kauden 37. kierrosta, eli kaikilla joukkueilla on jäljellä vain kaksi ottelua.

Kotijoukkue Wolves on täysin ansaitusti kiinni Valioliigan 7. sijassa, joka tuo hyvin todennäköisesti paikan Eurooppa-liigaan ensi kaudeksi. Wolves on pelannut mahtavan kauden huomioiden joukkueen olevan nousija. Tosin, menestystä osattiin myös ennakoida.

Wolves on ollut viime kuukaudet erityisen kova kotiyleisönsä edessä. 10 kotimatsia kaikki kilpailut ml. ovat sujuneet saldolla 8-2-0. Viikko sitten Wolves kaatoi myös tärkeässä 7. sijan kamppailussa Watfordin vieraissa maalein 1-2.

Fulhamin kausi sinetöitiin jo useampi kierros taaksepäin. Cottagers lähtee hakemaan vauhtia Championshipistä, sillä joukkueen materiaali oli auttamatta liian heikko etenkin puolustuspäässä.

Tästä huolimatta Fulham on tällä hetkellä kauden parhaassa iskussaan! Takana on peräti kolme voittoa kolmella nollapelillä Evertonista, Bournemouthista sekä Cardiffista. Harmi vain joukkueen kannalta, että loppukiri alkoi liian myöhään.

Wolves sinetöi voitolla hyvin todennäköisesti seitsemännen sijan, kun takana niskaan hengittävä Leicester kohtaa Manchester Cityn. Joukkue on useamman luokan Fulhamia vahvempi ja todella väkevä kotonaan juuri nyt.

Vetokupongille nousee helposti Wolves aasialaisella tasoituksella -1 kertoimella 1,95 Betseriltä. Tämä on erinomainen veto, jolla saat panoksesi takaisin vain maalin voitolla. Fulhamin puolustus on kuitenkin laatujengejä vastaan niin hutera, että Wolves todennäköisesti vie tämän yli maalin marginaalilla.

La liga: Celta Vigo-FC Barcelona (klo 21:45)

La Ligassa pelataan nyt kauden 36. kierrosta, eli otteluita on jäljellä joka joukkueella kolme kappaletta. Vigossa nähdään varsin poikkeuksellinen asetelma, josta poimimme myös yhden betsin.

Kotijoukkue Celta Vigo on ollut käytännössä koko kauden mukana La Ligan putoamiskamppailussa. Tämä on ollut paha pettymys seuralle ja faneille, ja alamäestä on osoituksena myös kaksi päävalmentajanvaihdosta.

Nykyinen luotsi Fran Escriba on luotsannut joukkoja yhdeksän ottelun ajan saldolla 3-3-3, mikä on selkeä parannus edeltäjien saavutuksiin. Celta on napannut kahdessa viime ottelussa tärkeät vierastasurit Leganesia ja Espanyolia vastaan ja kaatoi Gironan edellisessä kotiottelussa.

Vierasjoukkue FC Barcelona oli tulessa viikolla, kuten kaikki futiksen ystävät tietävät. Barca kaatoi Liverpoolin Mestarien liigan välierissä 3-0 – kiitos Leo Messin. Joukkueen paikka UCL finaalissa on jo lähes varma.

Barcelona sinetöi myös La Ligan mestaruuden viikko sitten kaatamalla Levanten kotona maalein 1-0. Lauantain ottelu Celtaa vastaan on hyvin poikkeuksellinen, sillä kentällä nähdään ns. Barcelona B.

Koska Mestarien liigan välierät jatkuvat ensi viikolla ja La Ligan mestaruus on jo varmistettu, päävalmentaja Valverde heittää Celtaa vastaan kentälle rotaatiopelaajansa. Kysymys kuuluukin: kuinka kova tämä Barcelonan B-joukkue on?

Mielestämme vedonlyöntimarkkina on ylireagoinut asetelmaan rajusti. Kakkosmiehillä on nyt harvinainen sauma todistaa tasonsa ja hakea avauskokoonpanon paikkaa. Asenne on varmasti kohdallaan. Vedonlyöntimarkkina tarjoilee Celtan kotivoitolle jopa 50 prosentin todennäköisyyttä, mikä ei tunnu järkevältä.

Harvassa ovat ne ottelut, joissa Barcelonaa pääsee pelaamaan DNB-kertoimella 2,43 missään kilpailussa. Hyödynnetään siis tämä mahdollisuus ilta. Suoralle voitolle on tarjolla peräti 3,48 kerroin in markkinatoppina!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!