KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Poikkeuksellisesti Porissa juostava Toto-65 peli pelataan kolmella varmalla ja yksi kohde lyödään läpi. Avauskohteessa Rat Boy voittaa, mikäli välttää pussituksen. Ulkopuolella on nopeita avaajia, mutta ei Ray Boy myöskään telineisiin jää. Rattailla huippukuski Santtu Raitala pitää huolen, että Ray Boy ei jää ykkösradan syövereihin, vaikka ei alussa kaikista nopein olisikaan. Toinen varma on toisen kohteen Rallan Ruhtinas. Ruuna on voittanut kaikki kauden starttinsa, yhtä lukuun ottamatta. Meno on näyttänyt siltä, että Rallan Ruhtinas kahlaa nämä sarjat melko nopeasti läpi. Kolmas varma löytyy päätöskohteesta. River King irtosi Kaustisella keulasta, jättäen muut kauas taakseen. Valmentaja/Ohjastaja Mika Taittosella ei ollut edes pyynti päällä, joten varoja taisi jäädä aika paljonkin. Vastus on nyt ihan hyvä, mutta uskon River Kingille jääneen vielä niin paljon vauhteja varastoon, että se voittaa tämänkin lähdön.

Kolmas kohde menee uusiksi, kun jättisuosikki Knocking Match jäi yllättäen pois. Prosentit peri kakkossuosikki Power Blaster, joka nyt suurena suosikkina kuitenkin kaipaa varmistuksia. Janis Joplin Boko on ollut hyvä viimeaikoina ja kuuluu ajoissa lapulle. Full Picture on hyvältä paikalta perusmerkki. Yllättäjinä Scarlet Hello(3%) ja Erna’s King mukaan lapulle.

Neljännen kohteen rastaaminen aloitetaan Sahara Peyote:stä. Tätä kovemmissa lähdöissä juossut ruuna on nyt todennäköinen keulahevonen ja sen kuuluu siitä olla suosikki. William Birdland on tottunut menestymään ja kuuluu ajoissa peleihin. Raskolnikov Frido alkaa olla tuloillaan kun on saanut pari starttia alle. Mukaan vielä huonoltakin lähtöpaikalta, tykkikunnossa oleva GlobalSatisfaction, sekä takarivin Tellmeastory.

Viides lähtö on tasainen ja se lyödään läpi. Kolmelta eri paalulta lähtevät kylmäveriset osaavat yllättää. Luvassa on taas paljon laukkoja. Näihin kannattaa hakea yllätystä, kun suosikitkaan ei ole aina täysin ravivarmoja.

Lähtö1: 1

Lähtö2: 9

Lähtö3: 2,3,6,7,9

Lähtö4: 3,4,5,8,11

Lähtö5: Kaikki 15 valjakkoa.

Lähtö6: 5 Vihjerivin hinta: 35e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *