Pelivihje. Ravit:Toto75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon Finlandia-raveihin on tuotu isojen palkintorahojen perässä todellakovia hevosia ympäri maailman.

Vihjerivi on hieman poikkeuksellinen sillä, lapulle rustataan peräti neljä varmaa, kaksi revitystä ja lapun hinta jää minimi panoksella pieneksi joten, panoksen saa jokainen määritellä itse.

Ensimmäinen lähtö selvitetään kolmella merkillä. Lexus Dream on Vermon maililla lähellä koko matkan johtoa ykkösradalta. Kuitenkin vierestä starttaava Shotproof näytti nopeutensa Kuopiossa 12.4. Kun se nappasi lähtökiihdytyksessä keulat itseltään Bret Boko:lta. Mikäli askeleet osuvat lankulle, on Lexus Dream:in ohittaminenkin ihan mahdollista, mutta hiukan tuuriakin se vaatii. Kolmantena lapulle Alessandro Cocciadoro tallista tuleva Volnik Du Kras.

Toisessa lähdössä katsellaan hieman sinivalkoisin lasein ja lyödään E-P Mäkisen ”Sämpylä” Graceful Swamp varmaksi. Epäilen ja toivon että Graceful Swamp maalisuoralle käännyttäessä hyvästelee muut.

Komas lähtö selvitetään Alessandro Cocciadoron Zaire Wise As:illa. Salapoliisityön tuloksena hevosesta on saatu selville, että pitäisi olla aivan ylikylä tähän lähtöön. Todella kova pitää italialaisen orin ollakkin, sillä suomen kovimmat alle 48 750e tienanneet ovat kaikki viivalla.

Neljäs lähtö revitetään peräti kahdeksalla merkillä.

Viides lähtö lyödään läpi! Hirmu kovatasoinen lähtö jossa pääsee pelaamaan montaa huippuhevosta aivan pienillä prosenteilla.

Kuudennen lähdön varma on Tähen Toivomus. Viimeksi Porissa ravi oli jälleen normaalia ja tulos sen mukainen.

Seitsemännessä lähdössä päästään ihastelemaan yhtä maailman parhaista hevosista. Readly Express:in kohdalla jännitellään lähinnä sitä, kuinka monella kymmenellä metrillä se voittaa. Ei pienintäkään syytä varmistaa.

1.Lähtö: 1,2,3

2.Lähtö: 5

3.Lähtö: 3

4.Lähtö: 1,2,3,4,5,6,9,10

5.Lähtö: Kaikki kymmenen valjakkoa

6.Lähtö: 10

7.Lähtö: 3 Vihjerivin hinta minimi panoksella: 12e. Panokset kukkaron mukaan.

 

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!