Pelivihje,ravit,toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain seiskavitosessa juostaan Suur-Hollolan välieriä, joten tasoa piisaa. Kierroksen varmoiksi valikoitui kolmannen kohteen Hotshot Luca, sekä kuudennen lähdön H.V. Tuuri.

Hotshot Luca paineli härmässä 20.6. mailin läpi 10.5a voittaen kivikovan avoimen lähdön. Lähtöpaikka on hyvä ja vastus näyttää sopivalta. Siittä tolppa. H.V. Tuuri:n uskon jyräävän luokallaan muut maanrakoon kuudennessa lähdössä.

Ensimmäisen kohteen suosikki Herra Heinämies varmistetaan Koverilla, joka jyskytti Härmässä kuolemanpaikalta keulahevosen tyhjäksi ja voitti lyhyestä laukastakin huolimatta. 9-radalta Koveri voi päästä Herra Heinämiehen eteen jo lähdössä.

Toisessa lähdössä Elian Web voi hyvinkin vetää lähdöstä maaliin, mutta koska kuski nyt heikkenee, otetaan kolme varmistusta. Tykkikunnossa kilpaileva Le Gros Bill yrittänee yllättää suosikin jo kiihdytyksessä. Keulasta Le Gros Bill voi niinikään vetää vaikka perille saakka. Potintekijöiksi nappireissun saavat Top Of The World 1% sekä Stoneisle Ocean 5,5%.

Neljännessä lähdössä arpa heitti Lexus Dreamin kasiradalle joka meidän papereissa kyllä sotkee koko lähdön. Starttiraketilla ladataan varmasti kaikki lähtöön ja sisäpuolelta koitetaan vastata se mitä pystytään. Club Nord Elit nauttii sisäradan paikasta ja on kunnossa. Lexus Dreamin selkä kelpaisi, mutta ei monen muun. Cameron Evo on kunnossa ollessaan hirveä peli tähän lähtöön. Ideamerkkinä vielä kohinalla sarjoissaan noussut Better Boss 6% joka voisi ylivauhdin jälkeen yllättää.

Viidennen lähdön suosikki on takarivistäkin Venerdi. Kierrettävänä on kuitenkin niin kovia hevosia että pelataan neljä varmistusta etupäästä. Ronzon Face voi olla ensimmäinen keula, mutta Orlando Knick:n selkä kelpaa, mikäli Ari Moilanen on vetotöitä ensimmäisenä kyselemässä. Captivate menestyy kuolemanpaikaltakin ja se lienee kohtalo kakkosradalta. Elliot Web voittaa harvakseltaan, mutta luokka riittää tähän ja nyt saa juoksun kärkipäässä.

Viimeisen lähdön ykkösmerkki on keulaan ampuva Thai Profit. Kakkosmerkki tämän selkään pääsevä ja huippukunnossa oleva Conny Sisu ja kolmosmerkki kuolemanpaikalla vauhtia vaativa voimanpesä Obrigado. Mukaan vielä takaa tulisen pätkän omaava Cute Band.

Lähtö1: 1,9

Lähtö2: 2,3,6,9

Lähtö3: 2

Lähtö4: 1,4,7,8

Lähtö5: 1,2,3,5,11

Lähtö6: 10

Lähtö7: 1,2,4,10 Vihjerivin hinta:32e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *