Bristol City DNB

KERROIN

2.19
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Mestaruussarjassa pelataan sunnuntaina mielenkiintoinen ottelu, jossa Marcelo Bielsan johtama Leeds joutuu heti kovaan testiin.

Kotijoukkue Bristol City oli viime kaudella sarjan 8. paras joukkue. Robins oli pitkään playoffs-viivan yläpuolella, mutta hyytyi lopulta sen verran, että karsintapaikka Valioliigaan jäi haaveeksi neljän pisteen erolla. Kaudella 2017/2018 joukkue oli myös top 10 -sijoilla, mihin Bristolin taso tuntuu vakiintuneen.

Tulevan kauden odotukset ovat saman suuntaiset. Suosittu Lee Johnson on tehnyt seurassa erinomaista työtä ja jatkaa Bristolin managerina. Joukkueen runko on pysynyt myös hyvin kasassa.

Bristolin menestyksen jarruna on 20 maalin hyökkääjän puuttuminen. Jos seura saa hankittua pätevän kärkimiehen, se voi hyvin yltää playoffs-viivan yläpuolelle.

Leeds on monien mielestä Championshipin ”nukkuva jättiläinen”, joka heräsi viime kaudella, kiitos Marcelo Bielsan. Tunteita herättävä argentiinalainen tuli Leedsin päävalmentajaksi vuosi sitten ja johdatti seuran loistavaan kauteen.

LUFC oli matkalla jopa Championshipin mestariksi, mutta joukkue ei pysynyt pitämään yllä vaadittavaa tasoa aivan loppuun saakka.

Tulevalla kaudella Leeds on yksi sarjan suurimmista suosikeista. Joukkue on menettänyt pari tärkeää pelaajaa, mutta Helder Costan hankinta Wolvesista on yksi sarjan kovimpia nimityksiä. Bielsa jatkaa myös päävalmentajana tämän kauden.

Sunnuntain ottelussa kohtaavat kaksi sarjan laatujoukkuetta. Leeds on markkinoiden ja betsareiden yksi suosikeista ja usein yliarvostettu kertoimissa – niin tälläkin kertaa.

Ottelu on arviomme mukaan aivan 50-50, mutta Bethard tarjoaa Bristol City DNB -vaihtoehdolle mukavaa 2,19 kerrointa. Rohkeimmat voivat kokeilla myös suoraa voittoa peräti 3,15 kertoimella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *