Pelivihje,Ravit, Toto-65

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon kierros pelataan kahdella varmalla ja jättisuosikki Jezzet savoy varmistetaan viimekerran tapaan. Avauskohteen Merran Roihu on huippu iskussa. Alla on heinäkuulta kaksi tolppaa Mikkelistä keulajuoksujen jälkeen. 7-Radaltakin myrkyn nopea avaaja pamauttaa keulaan ja vetää maaliin asti. Toinen varma napataan viidennen kohteen Magical Princess:istä. Viimeksi Mikkelissä sattui työtapaturma ja Pekka Korven huipputamma tuli aivan kaikki tallella kolmantena pussissa maaliin. Nyt Korpi istunee keulassa koko matkan. Pahimmalle kilpailijalle, An-Dorra:lle laitetaan tähän starttiin kengät jalkaan, mikä on on tammalle miinus.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on kahdenkympin pakista huolimatta Deep Blue Font. Toukokuussa SHKL Cup:in voittanut ori kirii takamatkasta huolimatta korkealle. Paalun Strong Caviar ja Nemea Kato vaikuttavat paalun kovimmilta. Nämä kolme lapuille.

Kolmas kohde tarvitsee runsaan rastituksen. Kahden takamatkan Lady Luck on voittanut kaikki kolme kesän starttiaan ja on nytkin lähellä. Samalta paalulta starttaava Coodygoodytwoshoes kyttää kirilenkillä vetoapua Lady Luckilta ja on varottava. Girls With Curls yrittää keulasta karkuun kovia takamatkalaisia. Lapland Royal voitti viimeksi Vermossa ja ohjailla on huippukuski Santtu Raitala. Mukaan vielä Galway Girl ja Bean Dead Cert.

Neljännen kohteen kansanvarma Jezzet Savoy varmistetaan jälleen. Kuten viimeksikin, Jezzet Savoy on lähdön todennäköisin voittaja, mutta kun 3-vuotiaan peliprosentit huitelevat 80, tekee mieli varmistella. Viimeksi Vermossa Jezzet Savoy kuumeni kahden lähdön uusinnan takia pahoin ja kaasu jäi pohjaan. Neljä varmistus merkkiä ovat ensimmäiset keulat nappaava Picardie 7%, 3 kertaa putkeen kakkoseksi tullut Royalsky 7%, sekä täysin pelaamattomat Cazorla Byd 1% ja Angel Maranat.

Päätöskohde on tasainen. Viime keskiviikkona Quick Diablo kiersi 40m takamatkalta koko porukan ja yrittää nyt samaa temppua. Ilos Sansibar oli samassa lähdössä keulasta ihan rehti toinen. Oilsheik sai Lahdessa ansaitun voiton ja jyrää tässäkin korkealle. Flexible Journeyn luokka riittäisi, mutta jotain on puuttunut viimeaikoina. Mukaan vielä Hudson Web ja voitokas Morris Match.

Lähtö1: 7

Lähtö2: 3,5,10

Lähtö3: 2,3,4,7,10,11

Lähtö4: 4,5,9,10,14

Lähtö5: 2

Lähtö6: 4,5,7,11,15,16 Vihjerivin hinta: 54e

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *