Norja

KERROIN

2.65
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kansojen liiga jatkuu perjantaina useilla otteluilla. Nostamme taas esiin kaksi vedonlyöntimielessä mielenkiintoista matsia.

Norja-Itävalta (klo 21:45)

Länsinaapurimme Norja kohtaa Itävallan B-tason 1. lohkon avausottelussa. Norjalla on Suomen tavoin takana hieno Kansojen liigan turnaus vuodelta 2018. Viikingit voittivat tuolloin oman lohkonsa ja nousivat C-tasolta B-tasolle.

EM-karsinnat menivät Norjalta puihin vaikeassa lohkossa, jossa pelasivat sen lisäksi Espanja, Ruotsi ja Romania. Norja hävisi karsinnoissa vain sen avausottelun, joka oli Espanjaa vastaan vieraskentällä. Tämä ei kuitenkaan riittänyt jatkoon, kun joukkue hukkasi Ruotsia vastaan voiton tasapeliksi molemmissa kohtaamisissa.

Norjalle avautuu kuitenkin paikka EM-kisoihin takaoven kautta, kiitos UNL-menestyksen. Karsinnat siirtyivät koronaviruksen vuoksi keväältä lokakuun alkuun. Norja saatetaan siis nähdä Suomen tavoin ensi kesän EM-kisoissa.

Itävalta on perustasoltaan hieman Suomea ja Norjaa laadukkaampi joukkue. Se ei ole missään nimessä naapurimaidensa Sveitsin tai Saksan tasolla, mutta alppimaa on kuitenkin kandidaatti EM-kisoihin kaikissa karsinnoissa.

Itävalta nähdään myös ensi kesän EM-skaboissa, sillä joukkue selvisi hienosti G-lohkon kakkoseksi heti Puolan peesissä. Kakkossijasta käytiin tasainen kamppailu Itävallan, Makedonian, Slovenian ja Israelin välillä.

Kansojen liigassa Itävalta pelasi jo kaksi vuotta sitten B-tasolla. Se sijoittui lohkonsa kakkoseksi, jossa pelasivat Bosnia-Hertsegovina sekä Pohjois-Irlanti.

Norja ja Itävalta ovat tällä hetkellä suht saman tasoisia joukkueita. Vuonomaan futis on kuitenkin mukavassa nosteessa, mistä kertovat sekä UNL 2018 että edelliset EM-karsinnat. Norja on pelannut 15 edellistä kotiotteluaan ilman tappiota saldolla 10-5-0. Edellisen kerran se on hävinnyt Saksalle noin neljä vuotta sitten.

Betsataan Norjan voittoa in 2,65 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 43 %. Voit myös pelata Norja DNB tai Norja +0 tasoituksen 1,80-1,85 tasoisilla kertoimilla.

Ninja Casino on avannut vedonlyönnin! Tarjolla 10€ ilmaisveto vain 6.9. saakka! Klikkaa alla olevaa kuvaa!

Skotlanti-Israel (klo 21:45)

Kotijoukkue Skotlanti on tällä hetkellä suurin piirtein Suomen tasoinen joukkue. Skotteja ei ole nähty 2000-luvulla kertaakaan EM- tai MM-lopputurnauksessa, eli kyseessä on Suomen tavoin usein karsintalohkon 3. tai 4. sijalle päätyvä joukkue.

Näin kävi myös edellisissä EM-karsinnoissa. Skotlanti oli täysin aseeton Belgian ja Venäjän käsittelyssä jääden kolmanneksi. Kansojen liigassa joukkue voitti oman C-tason lohkonsa ja nousi näin ollen B-tasolle.

Israel nähdään Skotlannin tavoin Kansojen liigan B-tasolla. Joukkueet olivat myös samassa lohkossa C-levelille kaksi vuotta sitten, joten ne ovat hyvinkin tuttuja toisilleen. Israel on lähtökohtaisesti hieman Skotlantia heikompi ryhmä.

EM-karsinnoissa Israel jäi lopulta G-lohkon viidenneksi, vaikka joukkue taisteli pitkään jopa kisapaikasta. Saldo 1-0-4 viidestä viimeisestä ottelusta romahdutti kuitenkin haaveet. Ykköshyökkääjä Zahavi jäi yhtä osumaa vaille karsintojen maalikuninkuudesta.

Tässä matsissa iskemme maalimääriin ja tarkemmin sanottuna yli 2,5 -vetoihin. Sekä Skotlanti että Israel ovat erittäin runsasmaalisia. Skottien trendi on etenkin komea: 8x yli 2,5 tulosta putkeen ja 13/14 edellisestä maaottelusta on yli kahden maalin.

Israel pelaa myös erittäin runsasmaalisia otteluita, ja 9/12 edellisestä maaottelusta on yli 2,5 osumaa. Joukkue ei pidä ns. laatumaita vastaan nollia juuri koskaan. Betsataan yli 2,5 maalia in 2,25 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 55 %, joten tarjolla on todella reipas value.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *