Pelivihje, Ravit, Toto-75

KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermossa juostaan lauantaina todella tasokkaat ravit, jotka kruunaa Suuri Suomalainen Derby. Kierroksen varmoiksi valikoitui avauskohteen hurjaluokkainen Staro Miami, sekä neljännen kohteen Issakan Valo. Staro Miami voitti rata-arvonnassa paikan pahimman kilpasiskon, Peanutsin sisäpuolelta. Vaikka Peanuts pääsisi yllättämään suosikin lähtökiihdytyksessä, on Staro Miami voittanut näitä lähtöjä jopa kuoleman paikalta. Voitokas Issakan Valo puolestaan pääsee juoksuradalta hyvin matkaan ja Iikka Nurmonen istunee keulassa heti lähdöstä. Sarja istuu todella hyvin, sillä Issakan Valo saa 20m etumatkan pahimpiin kilpakumppaneihin. Mikäli Issakan Valoa haluaa varmistella, kuuluu Haukeli Expressen, M.A. Piste ja Karlo ajoissa lapuille.

Toisen kohteen rastaaminen kannattaa aloittaa Piece Of Hero:sta. Juha Utala lienee lopullinen keula ja siitä Piece Of Heroa on paha kiertää. New Grove Waylon voi olla ensimetreillä nopein ja pääsee suosikin selkään, mistä saa väkisinkin hyvän juoksun. Myös All Star Mint lähtee ihan napakasti ja juoksee lähellä kärkeä. Keskeltä rataa Speedy Scionilla ladattaneen myös lähtöön joten jos kiihdytys venyy voi Pekka Korven Full Picture kiitää lopussa kaikista ohi.

Kolmannen kohteen ykkösmerkki on huippulahjakkuus Jezzet Savoy. 16 valjakon tammavoltti on kuitenkin aina yllätysherkkä, joten otetaan paljon tavaraa. Gal Gadot Racing on napannut kaksi voittoa peräkkäin, eikä kaihda kuolemanpaikkaakaan. Listas Minttu jaksaa kiertää ja rattailla vahvistaa Jorma Kontio. Ylläreinä mukaan paljon peliprosenttejaan paremmat Memento Vivere 6%, The Next One 4%, sekä aina välillä kanuunaesityksiä tekevä Muckelymimmy 3%.

Viides kohde on suomessa syntyneiden lämminveristen Suomen mestaruus ajo. Luvassa on tulinen kiihdytys, jossa Run For Royalty yrittää ykkösradalta pitää kynsin hampain kiinni keulapaikasta. Ulkopuolelta haasteen heittävät ainakin American Hero ja Le Gros Bill. Näistä kuka tahansa olisi keulasta todella vahvoilla. Takarivin hurja Next Direction voi aivan hyvin kiertää tässä koko porukan ja on jopa niukka suosikki. Grainfiled Aiden kuuluu myös kaikille lapuille.

Kuudennessa kohteessa super-ori Parvelan Retu varmistetaan tällä kertaa. Matkana on maili ja keulassa istuu Santtu Raitala Jokivarren Kunkun rattailla. Maililla edes Parvelan Retu ei kestä tässä lähtölaukkaa.

Päätöskohteena juostaan Suuri Suomalainen Derby. Neljä huippua erottuvat tässä selkeästi muista ja otetaan ne kaikki lapulle. An-Dorra on niukka suosikki parhaan lähtöradan turvin. Magical Princess on tehnyt parhaat juoksunsa keulasta ja sinne Pekka Korpi yrittää nytkin. Consalvon ja Sahara Jaeburnin lähtöradat ovat hiukan ulkona, mutta niidenkään voitto ei saa tässä yllättää.

Lähtö1: 3

Lähtö2: 1,2,3,10

Lähtö3: 3,8,9,12,14,15

Lähtö4: 6

Lähtö5: 1,2,4,6,10

Lähtö6: 2,4

Lähtö7: 2,3,5,6 Vihjerivin hinta: 48e

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *