SaiPa-HIFK U5.0

KERROIN

1.80
0
pv
0
t
0
min
0
s

SaiPa isännöi lauantaina HIFK:ta 90-luvun tunnelmissa! Kisapuistossa nähdään taatusti latautunut kotijoukkue.

SaiPa sai tärkeitä palasia takaisin kokoonpanoon, kun Ahti Oksanen, Autio sekä Nättinen tekivät paluun Kuopiossa. Joukkueelta nähtiin KalPaa vastaan kova puolustustaistelu. SaiPa oli ensimmäisen 40-minuuttisen hyvin pelissä mukana, mutta kolmannessa erässä KalPan vahva liike pakotti SaiPan pahasti puolustuskannalle. Ottelun voittomaalissa oli toki mukana myös paljon onnea, kun Seppälän heitto miinuskulmasta pomppi Tuohimaan mailasta sisään. Kaiken kaikkiaan kuitenkin täysin ansaittu voitto paremmin liikkuneelle KalPalle.

HIFK:lla on niin ikään alla kova taistelu. Kovin vajaalla kokoonpanolla operoinut IFK syttyi erinomaiseen suoritukseen Kankaanperän juhlaottelussa ja kaatoi vahvan ensimmäisen erän ansiosta Kärpät. Engren oli maalissa suorastaan erinomainen ja piti Kärppien kirin lopulta aisoissa. HIFK:lla painaa SaiPan tavoin torstailta kuluttava päätöserä – Kärpät kehitti kovan kirin ja oli erittäin lähellä myös tasoittaa ottelun.

HIFK:n lataus Kankaanperän juhlaotteluun oli vahva. Useasti vastaavissa tilanteessa seuraavan ottelun lataus jääkin sitten vajaaksi. SaiPa ja Kisapuisto syttyy lähestulkoon automaattisesti HIFK:n vieraillessa Lappeenrannassa.

Pahasti tehojen puutteesta kärsineen lappeenrantalaisryhmän parantunut kokoonpanotilanne antaa tosin valmentaja Tero Lehterälle hieman lisää työkaluja. SaiPa on tehnyt joulutauon jälkeen vain 1,33 maalia per peli, ja Kuopiossa etenkin viimeinen erä oli fyysisesti erittäin raskas Sputnikeille. SaiPan hyökkäyspään tehot ovat täysin jäässä, ja IFK:lta etenkin Kangasniemen poissaolo syö paljon hyökkäystehoja. Odotettavissa on tiukka vääntö, jossa ei maalipaikoilla juhlita. Poimitaan Bethardilta alle 5,0 maalia mukavalla 1,80 kertoimella.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!