Krista Pärmäkoski top-6

KERROIN

2.50
0
pv
0
t
0
min
0
s

Tour de Skillä vietettiin maanataina ansaittua välipäivää ja samalla karavaani siirtyi Sveitsin Val Mustairista Italian puolelle perinteikkääseen Toblachiin. Toblachissa kisataan seuraavat kaksipäivää ennen Val di Fiemmen loppurykäisyä. Tiistaina vuorossa on tourin ainoa startti väliaikalähdöllä kun naiset sivakoivat vapaan tyylin kympin.

Yhdysvaltojen Jessie Diggins on selkeässä nousukunnossa ja nappasi viime kilpailussa itselleen koko tourin johtajanpaikan. Toisena, heti viisi sekuntia Digginsin takana kyttää maannainen Rosie Brennan ja vielä kolmantena oleva Frida Karlsson mahtuu kymmenen sekunnin sisään Digginsistä. Kolmikon takana ero kokonaiskilpailussa on jo venynyt melko suureksi ja etenkin Ruotsin Ebba Anderssonin tahmea meno on ollut jonkin sortin yllätys. Venäjän Natalia Nepryaeva nappasi toissavuonna Toblachin kisasta tolpan kotiin mutta suurimmat menestyspaineet venäläisistä löytyy tällä hetkellä Yulia Stupakin harteilta. Krista Pärmäkoski on alkutalven mahalaskun jälkeen löytämässä jälleen takaisin raiteilleen eikä Toblachissa vuosien varrella menestyneen naisen huippusijoitus tässä kilpailussa todellakaan olisi suuri yllätys. tarjoaa suomalaisen top-6 sijoituksesta 2,50 kerrointa, joka on kokeneelle tour-menestyjälle pienistä kysymysmerkeistä huolimatta aavistuksen yläkanttiin.

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *