H2H Bolshunov-Ustjugov: Ustjugov

KERROIN

2.02
0
pv
0
t
0
min
0
s

Miesten kokonaistourilla norjan Johannes Klaebo pitää piikkipaikkaa, mutta ainoastaan viiden sekunnin erolla venäjän Sergei Ustjugoviin. Kaksikon jälkeen on iso ero ennen Bolshunovia (+1,18), josta on taas melko iso hyppäys seuraavaan ryhmään (+1,58). Kärkisijat ovat näin aikalailla tukevasti miehitetty, mutta kuten jo naisten kilpialussa ennakoitiin, on Val di Fiemmen yhteislähtö tuhonnut monen kärkihiihtäjänkin Tourin.

Peleihin nostetaan kutkuttava venäläisten taisto Bolshunov vs Ustjugov. Vasta 22v Bolshunov nousi viime kaudella raketinlailla huipulle ja vahva yleishiihtäjä on jatkanut tällä kaudella samaista lentoaan. Aivan kärkivauhtiin ei tällä kuitenkaan ole vielä Tourilla riittänyt ja tässä vaiheessa tärkein tehtävä lieneekin pitää saalistajat kaukana selän takana. Oberstdorfin yhteislähtö ei mennyt Bolshunovilla aivan nappiin lopputuloksena sija 32. joskin eroa kärkeen kiertyi vain 19 sekuntia. Ustjugov kärsi viime talvena kilpailukieltonsa ja tälle kaudelle avaus viivästyi sormen leikkauksen takia. Ladulle palattuaan velivenäläinen on kuitenkin ollut aivan karmeassa iskussa napaten neljästä kisaamastaan normaalimatkan startista peräti kolme mitalisijaa. Tourilla Ustjugov pääsi tuulettamaan voittoa Toblachin 15km vapaan kilpailussa, Oberstdorfissa tuloksena oli kolmos tila yhteislähdöstä ja rajun alun jälkeen takaa-ajossa tuli hopeaa.

Bolshunov on laitettu pariin suosikiksi joka väkisinkin nostaa kulmakarvoja ylöspäin. Ustjugov on ollut Tourilla lähes pysäyttämätön ja takaa-ajon hirmu alku osoitti että miehen kroppa kestää tällä hetkellä todella paljon. Kertoimissa on otettu liiaksi huomioon se, että viime talven Tourilla juuri Ustjugov sippasi tässä kyseisessä kilpailussa. Tosiasiassa laantumisen merkkejä oli silloin ilmassa jo aiemmilla etapeilla, mutta juuri nyt mikään ei viittaa siihen että Sergein kone leikkaisi kiinni. Bolshunov on toki erittäin kova pala purtavaksi huomennakin, mutta emme me millään saa Ustjugovista altavastaajaa tätä vastaan. in hurja, yli kahden kerroin kuuluu ehdottomasti launtain peleihin mukaan! (Panossuositus 3/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!